Dl Oleg Efrim despre prostia PLDM și a lui Filat

blog-efrimÎntr-o postare pe blogul său, Dl Oleg Efrim, ministrul Justiției, scrie că PDM ar fi condiționat anumite puteri suplimentare pentru Curtea Constituțională  ca să voteze noul Guvern. Nu știu dacă e asa sau nu, dar ceea ce știu sigur este că Oleg Efrim îl face pe Filat și colegii săi de partid puțin cam proști. De ce PLDM a a acceptat să voteze aceste împuterniciri?

Eu credeam că PLDM votează proiecte în interesul cetățenilor nu în interesul lui Vlad Filat, ca el sa obțină funcția de premier. Ce, să înțelegem că tot ce a votat PLDM a fost pentru ca Filat sa fie premier? Asta ar fi foarte grav. Sau să înțelegem că Dl Efrim vrea să spună că Filat și colegii săi de partid dau mai mult dovadă de prostie, decât de orientare politică?!… În ambele cazuri situația e gravă.

Constatăm cum Dl Oleg Efrim l-a dat de gol pe Filat și a recunoscut că acesta a votat acele legi cu PDM doar că el, și nu altcineva, să obțină funcția de premier. Este un fapt foarte grav, asta arată cum funcționează PLDM. Și ar trebui să-i mulțumim lui Efrim pentru aceasta dezvăluire  care ne arată acum foarte clar ce a reprezentat și votul PLDM cu PCRM.

Iată cum Filat și PLDM au fost demascați,  iată cum interesul lor personal și de partid a fost dezvăluit chiar din interior, iată cum acest partid nu are nici o legătura cu interesul cetățenilor și valorile europene.

Sunt sigur că postarea lui Oleg Efrim va fi citită cu mare interes de liderii UE care au criticat dur PLDM și pe Filat în ultima perioadă, ei vor vedea acolo cu PLDM recunoaște anumite trucuri politice pe care le-a făcut și cu toții vor înțelege mai ușor care este scopul urmărit de acest partid cu false pretenții europene.

Ma întreb dacă lui Efrim i-a scăpat aceasta gafă sau a făcut-o intenționat…

Distribuie acest articol