Diviricean nu mai are prieteni în GOV după ce a scris pe blogul său despre populism?

Daniel Diviricean nu mai este consilier al premierului. Planuri de viitor - consultanță politicăDiviricean Daniel este șomer cu acte în regulă și minus o duzină de prieteni din Guvernul Moldovei. Lucru confirmat și de surse din GOV.

Aceasta după ce a fost demis din funcția de consilier al premierului Vlad Filat. El spune că și-a încheiat misiunea, dar încă nu a confirmat nimeni, și puțin probabil că Guvernul, sau însăși Premierul a încheiat un contract de comunicare pe jumătate de termen din cei 4 ani de mandat.

Se pare că postarea pe blogul său a supărat jumătate, sau toată Alianța pentru Integrare Europeană, fapt pentru care cei trei s-au supărat, iar unul din ei a decis că Diviricean nu mai poate fi consilier, mai ales după ce a făcut cunoscut publicului larg ingredientele din bucătăria Guvernului și a Premierului.

Un articol este egal cu minus câțiva prieteni, chiar și din Casa Guvernului. Aceasta se dovedește încă o dată, prin cazul său, altele locale, dar și de peste hotare. Recent și Baconschi a rămas fără fotoliul de ministru de externe după o boacănă de a sa tot scrisă pe blogul personal.

Cel mai bun la inimă și bănos prieten pierdut de Daniel se pare că este Vlad Filat. Nu ar fi așa dacă chiar el nu spunea într-un interviu pentru UNIMEDIA că premierul este un om bun, flexibil și de la care așteaptă o nouă ofertă de colaborare, evident după ce-i trece acestuia supărarea, și nu doar lui.

Duminică am recomandat articolul lui să fie citit, pentru că chiar e bun. Însă de consecințele acestuia nu pot răspunde, pentru că singurul vinovat este chiar el, deoarece să spui rețeta populismului folosită de ai noștri e ca și cum ai da în New York Times rețetele selecte de la cele mai prestigioase restaurante din Paris.

Distribuie acest articol