Despre mana de sustinatori ai lui Filat… doar 150 de oameni

“Simpatizantii” lui Vlad Filat au lasat corturile din PMAN si au venit sa “protesteze” in fata Judecatoriei Buiucani. Printre acestia se afla si partenerii de afaceri ai fostului presedinte PLDM.

Te uiti la masura de protest si imediat te duce ochiul sa numeri pe degete mica gloata din fata instantei de judecata, sa vezi cat de mic este numarul sustinatorilor lui Filat, cel care se lauda ca are cel mai mare partid din Moldova.

Asadar, numai 150 de persoane au venit sa-l sustina pe invinuitul Vlad Filat. Acest numar mic ne spune despre “interesul” in mijlocul fractiunii liberal-democrate fata de Liderul absolut, N.1.

Ma gandeam ca nu va incapea gloata de oameni pe str. Mihai Viteazul, insa mana adunata a ocupat cu greu trotuarul, incat a lasat si loc pentru pietoni.

Stiu ca in urmatoarele zile vor incerca sa adune mai multi oameni, dar pana la urma azi este cea mai importanta zi, cand Filat s-ar putea alege cu privarea libertatii pe un termen de 30 de zile. Azi conta sustinerea, nu dupa ce liderul va fi deja incatusat pentru un termen de inca o luna. Or, acesta a fost scopul lor – sa intimideze instanta de judecata si, lasandu-se influentata, sa-l elibereze pe Filat.

Stiti ce este mai interesant in protestul peledemist? E nostim faptul ca, din cei care nu puteau fi numarati pana acum, s-au gasit numai 150 de oameni care mai cred ca Filat este nevinovat, desi nasul acestuia a recunoscut faptele, iar Shor a explicat pe puncte ce a facut Imparatul Verde.

Nu stiu ce dovezi mai trebuie celor care au venit sa-l sustina pe Filat, dar cu siguranta se vor rari randurile sustinatorilor dupa ce probele vor arata situatii mai grave, care o sa-l infunde pe Filat in temnita intunecata de la Pruncul.

A fost Filat Imparat, dar acum a ramas …t.

Distribuie acest articol