Despre grosimea obrazului premierului Gaburici

Scandalul legat de studiile lui Chiril Gaburici a ajuns la un alt nivel. A fost intentat dosar penal pe marginea falsificarii diplomei de BAC, precum si a fost depusa o plangere pe faptul ca ASEM a eliberat un certificat de studii pentru o perioada in care Gaburici nici nu era student la aceasta institutie de invatamant.

Toti se bucura de inceperea cercetarii penale, insa nimeni nu-si da seama ca ridicarea actelor nu este nimic altceva decat crearea unui zid in fata aflarii adevarului.

Cu toate acestea, Ministerul Educatiei spune clar ca nu exista diploma de BAC si ca premierul ar trebui sa se lamureasca singur cu problemele sale cat de curand posibil.

Insa, parca pe la Guvern nici rece nu trece. Premierul lucreaza in continuare si fuge de intrebarea legata de studii. A promis ca o sa iasa in fata presei cu un punct de vedere, dar nu a mai facut nimic.

In mod normal, un premier european demult depunea mandatul si pleca din fruntea Executivului. La noi este invers. Obrazul premierului este mai gros. Nici nu are emotii ca sta in fruntea tarii cu o diploma falsa si cu mult tuman asupra istoriei sale despre studiile scolare si universitare. Trist.

Distribuie acest articol