Despre cum Nastase i-o trage, politic, Maiei Sandu

Nastase a depus pana la urma cererea oficiala de retragere din cursa electorala, iar CEC a emis hotararea respectiv si a tiparit buletinele de vot fara sa includa candidatul DA.

Desi retragerea lui Nastase este regretabila pentru sustinatorii sai, lucrurile stau altfel pentru el si gruparea mafiota care-i sta in spate.

Asadar, Andrei Nastase va fi marele castigator al acestei campanii electorale, insa numai in situatia daca Maia Sandu castiga fotoliul de Sef al Statului.

Potrivit Constitutiei RM, Presedintele tarii nu poate fi sef de partid si nu poate face politica, iar in campaniile electorale este mut ca rata. Nimic mai necesar pentru Andrei Nastase. Asa el va ocupa definitiv pozitia de lider unic al opozitiei moldovenesti de pe dreapta, atragand spre sine si simpatizantii PAS, grup de electorat furat in oarecare masura de la Miscarea protestatara DA.

O eventuala victorie a Maiei Sandu va insemna disparitia acesteia de pe scena politica pe un termen de patru ani. Dupa instaurarea in fotoliu, ea va fi inglodata in lipse de competente constitutionale, ceea ce va face din Presedinta Maia o naluca la Palatul de pe Iorga.

Andrei Nastase va trage foloase maxime din trimiterea Maiei Sandu in intunericul din sediul prezidential. Peste doi ani de zile, la parlamentarele ordinare, DA va arunca membrii /pas/ din listele electorale si va introduce in Parlament oamenii docili Topilor.

Totodata, /pas/, partidul construit in jurul numelui “Maia Sandu”, va disparea ca entitate si atractie politica. Nu va avea conducere, respectiv va intra pe linie moarta in mai putin de un an de la fondarea sa.

Iata asa Nastase i-o trage politic Maiei Sandu, dar simpatizantii /pas/ nu inteleg si au acceptat ca orbii sustinerea Topilor. Acum vor ramane fara lider, fara partid si cu zero sanse de castig la alegerile parlamentare din 2018. Felicitari!

Nastase a țintit bine!

Distribuie acest articol