Despre cum am reclamat Auto Club Asist

Auto Club Asist pune la dispoziția clienților săi servicii de evacuare a mașinilor defectate în mijlocul drumului, iar pentru a lungi lista de clienți au decis să pună prin oraș mașini publicitare. Una din aceste mașini a stat parcată seară de seară pe sensul giratoriu de pe bd. Renașterii, puțin mai sus de Circul vechi, timp de 1 lună.

Ieri nu am mai putut rezista această grosolănie din partea Auto Club Asist, așa că i-am reclamat la Poliție despre cum pun în pericol participanții în trafic cu mașina lor parcată chiar pe sensul giratoriu care limita vizibilitatea din partea stângă, respectiv trebuie să stai la pândă după mașina publicitară să vezi dacă din stânga vine cineva sau nu. Evident mașina Auto Asist punea în pericol traficul în zonă.

Astăzi la ora 01:00 am fost să verific dacă INP a luat măsuri. Mașina nu mai era parcată pe sensul giratoriu, dar cu siguranță poate fi regăsită în altă parte a orașului, la fel parcată neregulamentar.

Nu am cerut Poliției rezultatul dacă A.C.A. a primit amendă pentru crearea situației de accident, dar pe viitor voi depune plângere în scris dacă mai văd o mașină parcată aiurea în sensul giratoriu.

Câțiva utilizatori de pe Facebook spun că mașina publicitară a fost parcată pe acest sens giratoriu aproape 1 lună.

Marasm moldovenesc la Auto Club Asist :/

 

Distribuie acest articol