Descarcă de aici Google Chrome 13

Click pe imagine pentru a descărca!Google, compania care deţine cel mai utilizat motor de căutare din lume, a lansat Chrome 13, care vine cu noi functionalităţi, cea mai importantă dintre acestea fiind Instant Pages.

Versiunea Chrome 13 a fost lansată de Google în stilul caracteristic, fără să facă mare tam-tam, aşa cum obişnuieşte Mozilla. Versiunea 13 a Google Chrome vine cu o funcţie pe care utilizatorii nu o observă decât după ce efectuează prima căutare pe Google.

Atunci când se efectuează o căutare pe Google cu Chrome 13 şi se dă click pe primul rezultat, pagina este afişată instant deoarece aceasta a fost încarcată în prealabil, în background. Astfel, căutarea este mult mai rapidă. O altă funcţie este Print Preview, disponibilă numai pentru utilizatorii sistemului de operare Windows. Print Preview permite vizualizarea paginilor înainte de a trimite pagina spre imprimantă pentru a fi tipărită.

De asemenea, Chrome 13 aduce 5.200 de îmbunătăţiri şi rezolvă câteva probleme importante de securitate, pentru care Google a plătit 17.000 de dolari cercetătorilor care au raportat aceste vulnerabilități.

Descarcă de aici Google Chrome 13

Sursa: haker.md


Distribuie acest articol