Dedicație băgătorilor de seamă!

De fiecare data am zis ca nu voi reactiona la cele scrise de unii despre mine, precum si nu voi raspunde la comentariile rautacioase. Azi probabil am sa incalc un pic acest juramant, pentru ca bagatorii de seama au inceput sa piarda echilibrul mintal, iar din aceasta cauza au dat drumul la maini inaintea gandurilor.

Nu voi da nume, pentru ca nu vreau sa murdaresc blogul meu cu acesti marlani, dar voi aminti ca toti au stat pana nu demult cu gura in asteptarea clipei cand Filat va sperma, sa guste si ei din crema hotului de miliarde.

Acum, cand nu mai au la cine sa caste gura, mirlanii au inceput sa atace de foame. Sunt tristi ca au ramas fara idol si fara sursa, iar acest gand i-a transformat in niste badarani fara masura.

Oare de ce sunt atacat pentru simplul fapt ca de fiecare data am spus adevarul despre Vlad Filat? Sunt deranjati chiar toti cei care s-au hranit la o masa cu el sau cum sa inteleg?

Din februarie 2013 am spus ca VF fura Banca de Economii. Incepand cu primele articole am fost etichetat ca fiind al cuiva, fara sa bage cineva in cap ca trageam alarma de pe atunci, pe surse, cum puteam. Ei, mirlanii care au lins cracii lui Filat, nu au facut nimic altceva decat sa nege implicarea chișărcosului lor, fara sa se gandeasca ca tara este furata in plina zi.

Nu tin minte sa ma fi oprit sa scriu despre cum Moldova era furata, dar tin minte fiecare bagatura de seama din partea lingailor. Un mai mare lingau chiar a dat ordin sa fiu atacat, insa am scapat “cu viata” de ordinul lui si l-am trimis undeva departe, sa nu zic chiar pe moldoveneste.

Nu-mi este frica sa scriu adevarul. Am spus aceste lucruri de mai multe ori, iar comentariile unora, like & share nu ma vor intimida niciodata. Aleg sa previn sau sa scot la iveala anumite lucruri, fara sa ma ascund dupa degetul unui orgolios, tremurand ca vai, vai pierdem parcursul european si atacam liderii democratiei noastre. Pe dracu, voi ati pazit testiculele unui hot, iar parcursul european era de fapt umplerea buzunarelor sale cu miliarde, in timp ce unii se multumeau doar cu niste incurajari si batai usoare pe umar.

Ce tine de Filat…

A furat cat a putut cand a fost sef la Privatizare, dar nu s-a multumit. A revenit in Moldova si a intrat in PD, apoi s-a rupt de acolo anuntand ca face propriul partid, patentand culoarea verde si stejarul. Noi toti am crezut in el, pentru ca acest politician s-a bazat pe tineri, deoarece noi nu cunosteam despre delapidarile din anii ’90 si nu-i puteam reprosa ceva. A aparur in politica ca un Mesia si l-am sustinut ca orbii pana cand el a ajuns premier prima oara, dupa care a inceput sa considere tinerii ca fiind bîdle ordinare, brate de munca in capaniile electorale.

Tot el, Filat, a avut si o familie frumoasa, dar a umblat cu fuiorul prin tara. Ce poate el in pat au vazut cu totii pe pornhub.

Filat nu trebuia sa umble cu sexul pe la International Park, ori unde o mai fi gasit mansarda aia din lemn. Trebuia sa dezvolte tara, sa fie prospera si cat mai aproape de UE. Cu ce ne-am ales in timp ce el fura si facea sex? Ne-am ales cu un haos in economie si in politica!

Cineva zicea ca ajungi asa anume cand gandesti cu puța, iar cazul Filat confirma spusele.

Dragi bagatori de seama, lingai ai lui Filat si mancatori de kkat, voi pentru asta ati tot tinut chilotii liderului vostru? Eu credeam ca va ganditi la Tara, dar se pare ca ati asteptat de fiecare data sa va dea cineva pantalonii jos si sa va frece pana la sange. Uite ca ati fost frecati, iar acum stati fara parcurs european, fara miliard, dar cu datorii catre stat.

Am inteles ca fiecare cetatean trebuie sa achite cate 700 lei pentru tot ce a furat Filat. Succes la procesul de colectare a banilor!

Or, daca nu vreti sa mai lingeti fundul, ar fi bine sa renuntati la atacurile in adresa celor care au anuntat de ceva timp despre lucrurile care se intampla acum!

Distribuie acest articol