Deci Plahotniuc ne-a scapat de comunisti si Voronin! Erou al neamului?

Presa PLDM, finantata in mare parte din banii furati de la BEM, titreaza la maxim un interviu acordat de Eduard Baghirov celor de la Ziarul de Garda.

Din interviu intelegem ca Vlad Plahotniuc a fost personajul care a solicitat in 2009 inlaturarea comunistilor de la putere. Incepand de astazi putem sterge cu buretele toate succesele vociferate de alti politicieni. Gata cu victoria tinerilor, a lui Filat si tot asa mai departe. Tinerii si Filat au fost doar niste beneficiari ai pasului facut de Plahotniuc, dupa cum transmite Ziarul de Garda.

Interviul cu Baghirov nu doar rastoarna tot ce se cunoaste despre 7 aprilie 2009, dar indentifica in sfarsit si eroul revolutiei impotriva comunistilor. Partea proasta si regretabila este ca Voronin a lasat din urma sa cateva victime.

Adevaratii luptatori impotriva comunismului ar trebui sa puna mana de la mana si sa ridice un monument in cinstea politicianului care a facut posibila caderea regimului comunist. Or, daca nu vor lua in considerare declaratia lui Baghirov, in zadar presa PLDM s-a chinuit atata sa-l “laude” pe Plahotniuc.

Interesant este ca, desi a fost apreciata caderea comunismului in 2009, in prezent Plahotniuc aproape ca este linsat in presa PLDM pentru succesul de atunci. De ce asa zisul initiator si ordonator al protestelor nu este apreciat? Oare eroul revolutiei merita sa fie denigrat de acele forte care se aratau luptatoare cu Voronin? Nu!

Daca tot s-a dat numele eroului din 2009, mai ales ca vine din gura persoanei care a executat totul, azi in PMAN, la protestul unor tineri manati de PDA, ar trebuie sa fie scandat de bine numele “Plahotniuc”. Fara el si acum PCRM-ul lui Voronin era la putere. Sa-i multumim politicianului din Grozesti!

P.S. Articolul trebuie tratat corespunzator. Sa nu uitam ca Baghirov a lucrat brat la brat cu Natalia Morari, activista care si astazi se lupta chipurile cu VP. Pai, daca VP a comandat lovitura de stat, iar Morari si Baghirov au executat totul, de unde atata rautate si razboi intre Morari si Plahotniuc? Ultimul nu a achitat integral pentru servicii, ori unde-i problema? Daca Baghirov a lucrat la comanda lui VP, respectiv Morari cunoaste tot, de ce ea nu a mers pana acum sa depuna o plangere in acest sens la Procuratura? Or, daca o astfel de plangere lipseste, asta demonstreaza neimplicarea lui Plahotniuc. Oare si Natalia Morari tine ascuns ceva si va vorbi tocmai peste cativa ani, asa cum a vorbit condamnatul Baghirov? De ce nimeni nu-si pune aceste intrebari inainte sa creada in prostiile publicate de presa PLDM?

O intreaba cineva pe Natalia Morari de ce nu a depus o plangere pe numele lui VP?

Distribuie acest articol