De ce Viță, Alexeev și Tomac nu fac o dezbatere la TV?

De ce Viță, Alexeev și Tomac nu apar la o dezbatere la TV?
De ce Viță, Alexeev și Tomac nu apar la o dezbatere la TV?
Cei trei candidați, din cei nu știu câți, nu apar într-o dezbatere la TV, deși campania electorală a început de câteva săptămâni, iar Gheorghe Viță merge prin aceleași locuri pe unde se întâlnește Eugen Tomac cu românii din Basarabia, probabil pentru a strica imaginea candidatului ARD.

Nici Viță, nici Alexeev, despre care în ultimile zile se spune tot mai mult că este de fapt un agent KGB-ist, al Rusiei, nu vin cu inițiativa unei dezbateri în trei, sau câte doi, la un post TV din Moldova, în fața alegătorilor din Ținutul Moldovei. Mai mult, unele televiziuni au încercat să-i pună față în față pe cei trei candidați, însă unul a fugit chiar din fața camerelor de luat vederi, iar al doilea a nici nu a venit, anunțând cu puțin timp înainte că refuză să participe, punând producătorul emisiunii în dificultate.

Până pe data de 9 decembrie nu a rămas mult, dar este timp suficient să-i vedem pe cei trei la un post TV, la o dezbatere. Eu tare aș vrea să-l văd pe Alexeev cum vorbește fără foaie și răspunde la întrebări fără să aibă un text în față și fără să-l aibă pe Cubreacov lângă ureche, așa cum se spune prin târg.

Unele posturi TV sunt gata pentru această dezbatere. Se așteaptă doar confirmarea participării. Așteptăm.

Amintesc că pe data de 9 decembrie vor fi alegeri parlamentare în România, iar Moldova este inclusă în Circumscripția 43, Colegiul 2.

UPDATE: Pe data de 03/12/12 Gheorghe Viță a confirmat într-o conferință de presă că a refuzat să participe la o emisiune a postului JurnalTV.

Distribuie acest articol