De ce reprezentantii si purtatorii de cuvant ai criminalilor moldoveni se plimba prin Parlamentul European?

Cateva zile in urma un grup de jurnalisti si asa zisi activisti civici au participat la o dezbatere in sala Parlamentului European, acolo unde de fapt au fost mai multe scaune goale decat ocupate de europenii interesati de situatia din Republica Moldova si de zoile turnate de catre reprezentantii criminalilor moldoveni si de purtatorii de cuvant ai acestora.

Adunatura de oameni, care a ajuns in PE, a fost selectata in asa mod incat au ajuns acolo exclusiv majoritatea care sunt finantati din banii furati de la BEM, precum si activistii din Platforma DA, acei oameni care de fapt l-au facut pe Dodon presedinte de tara.

Dupa cum si era de asteptat, adunatura de specialisti in manipulare, in special vestita jurnalista platita cu 8 milioane de lei de catre Platon, a inceput sa toarne murdarie peste puterea de la Chisinau, incercand astfel sa strice imaginea Moldovei in fata europarlamentarilor doar prin declaratii goale si fara nici macar o proba.

Anterior, dupa cum informeaza si Facebook, la PE au fost de manuta si Maia Sandu cu Andrei Nastase. Prima este sluga hotului Vlad Filat, iar al doilea este omul implicat in schema delapidarii actiunilor statului de la AirMoldova si Voiaj. Despre tranzactiile pe conturile mamei sale, fiecare cunoaste deja.

Cu parere de rau, dupa cum am observat in doar cateva zile, prin Parlamentul European sunt perindati cu mare fast reprezentantii si purtatorii de cuvant ai criminalilor de la Chisinau. Or, daca o sa examinati lista celor prezenti in sala PE, cu usurinta o sa vedeti ca acolo au fost reprezentantii lui Vlad Filat, Topa, Platon si Usatii. La fel, tot acolo a fost si presa care se infrupta pana acum din banii furati de la BEM.

Din pacate, si din nou cu regrete, observam o tendinta de magulire a europarlamentarilor, iar pe aceasta cale si o promovare a oamenilor finantati de criminalii de la Chisinau. Scopul lor este sa-i minta pe europeni pana in 2018, iar dupa parlamentare sa uite cu totii drumul spre Parlamentul European.

La caz, nu trebuie sa uitam cum Vlad Filat a furat sub lumina lumanarii tinute de Merkel si UE. Toti parca aveau incredere in acest hot, insa el pe la spate punea mana pe tot ce este profitabil si pe banii de la BEM.

In partea lui Nastase, sa nu uitam ca el a propus sa punem rahat  in basmaluta, iar basmaluta plina sa o punem pe tambal. El atunci s-a referit la aderarea la UE si la toate relatiile cu Uniunea. Acum vedem ca Nastase este deja invitat in PE si chiar mai gaseste si nite usi deschise.

Spre final, mentionez ca, din cate putem observa cu ochiul liber, Parlamentul European incpe sa devina o urna de gunoi datorita europarlamentarilor corupti din Romania. Anume ei au deschis usile reprezentantilor si purtatorilor de cuvant ai criminalilor de la Chisinau, iar acesr serviciu nu se face pe gratis.

Distribuie acest articol