De ce presa PLDM nu cere de la avocatii lui Filat sa publice sentinta?

Presa finantata din banii furati de la Banca de Economii a inceput si astazi sa scuipe venin peste Judecatoria Buiucani. De aceasta data instanta este acuzata ca nu vrea sa publice sentinta motivata data in cazul lui Vlad Filat, scrisa pe aproape 300 de pagini.

Pai, daca justitia noastra este controlata, supusa politic, mituita, santajata, tot ce mai da in capul jurnalistilor platiti de Vlad Filat, de ce naiba acesti slugoi nu cer avocatilor sa scaneze documentul si sa-l publice? Ei parca nu sunt controlati de nimeni si de fiecare data au spus ca nu exista probe. De ce pana la aceasta ora nu o vedem undeva pe net?

La noi este mai usor sa dai cu picioarele in usa centrala, chiar daca alaturi este o alta usa pe care poti sa intri in cladire. In cazul acestei sentinte este la fel: presa lui Filat, care a papat milioane de lei pana acum, bate in usa judecatoriei si o prezinta pe aceasta in calitate unica institutie care este in posibilitatea sa o faca publica, de parca avocatii lui Filat nu o au la mana si nu o pot da presei.

Poate peste ceva timp, iar asta la sigur va fi, avocatii vor da aceasta sentinta jurnalistilor de la verdemedia, dar o vor da pe bucati si cu multe detalii ascunse. Ei stiu ca sentinta contine in ea informatii pretioase despre Filat, insa care nu trebuie sa anunga nici in redactia celor mai mari lingai mediatici.

Eu inteleg pasiunea jurnalistilor lui Filat sa manipuleze opinia publica si sa faca zarva din nimic, dar in acest caz ei doar demonstreaza cat de neprofesionisti sunt. Nu spun ca sunt prosti, pentru ei nu ar fi in posturile lor, dar spun ca incearca sa ne faca prosti pe noi, consumatorii stirilor produse de lingaii hraniti din banii furati tot din buzunarul nostru!

Bai, jurnalijilor, cereti de la Igor Popa sa publice sentinta! El are ceva de ascuns? E capturat de cineva? Parca nu?!

Distribuie acest articol