De ce avocatul lui Filat nu a candidat la functia de agent la CEDO?

Vad o avalansa de stiri in presa PLDM care anunta de zori ca unicul candidat la functia de agent guvernamental la CEDO este fratele procurorului general Corneliu Gurin, asta desi concursul a fost public, insa specialisti in drept s-au grabit sa depuna dosarele.

Am si eu o intrebare pentru presa PLDM: De ce avocatul lui Filat nu a candidat la functia de agent la CEDO? E specialist, nu?!

Mai destept si mai profesionist decat Popa nu-i nimeni in Moldova. Doar el poate reprezenta firma cu dializa (finantata din banii furati de la BEM), pe hotul de Vlad Filat, pe alti hoti in lege din partidele de guvernare. Doar Popa este demn sa ne reprezinte la CEDO. De ce nu a candidat? E mai banoasa pozitia de aparare a fundului lui Filat?

Cine primii raspund la aceasta intrebare? De la ZiarulNational, ZDG, Unimedia, altii? Cine raspunde de ce numai fratele lui Corneliu Gurin a depus dosarul?

Apropo, sa nu uitam ca la postul de conducere a FMI la fel este un singur candidat. Cu siguranta si FMI este capturat!

In urmatoarele zile tema despre agentul la CEDO va fi mediatizata la greu in presa verde de la Chisinau. Pana si Natalia Morari va dedica vreo trei emisiuni despre aceasta captura, insa niciodata nu va pronunta ca altii nu au candidat.

Distribuie acest articol
2 Comments