De 5 zile nu se mai vorbeste despre Vlad Filat

Proteste, platforme, partide, provocatori, revendicari, Strelet, Timofti, Gurin, Guvern, Dragutanu, Ciocan… sunt doar cateva subiecte depanate timp de 5 zile in strada si la TV. Nimic despre Vlad Filat si miliardul furat.

Protestatarii parca au uitat cine este raiderul si striga de aproape o saptamana ca unicul dusman al Moldovei este Plahotniuc.

Evitarea numelui Vlad Filat ma face sa cred ca protestele de acest gen sunt organizate pentru a distrage atentia poporului de la adevaratele probleme. Nu au nimic cu democratia si nici nu vor schimbarea in societate. Ei doar fac galagie la usa Guvernului, ca sa fie tabu, iar in cumul mai asigura si realizarea intereselor Rusiei.

Oare alegerile anticipate sunt acum mai importante decat sa fie intors miliardul si sa fie tras in teapa autorul schemelor? Nu, cu siguranta! Probabil asta s-au inteles Filat si Topii in Germania.

Acuzatiile anterioare despre intelegerea lui Filat cu Topii se adeveresc pe zi ce trece, mai ales cand zilnic vezi membrii PLDM alaturi de protestatarii din PMAN. Ei pentru ce se duc acolo, tot impotriva lui Plahotniuc? Cum ramane cu armonia din Alianta? De ce se vrea crearea unui singur dusman, pe de o parte, si salvarea lui Filat, pe de alta parte?

Nastasii, Dolganiucii, Aramele alti DAdaiști merg ziua in PMAN si tulbura mintile oamenilor, dar fara sa mai spuna acestora de ce-i tin acolo. Uite ca unul din scopurile protestelor este spalarea imaginii lui Filat. Ati vazut sa comenteze raiderul Vlad Furat despre proteste? Nu! De ce? Pentru ca-l aranjeaza, iar ca suport mai trimite oamenii de partid sa umple piata, sa faca audienta.

Ma bucura faptul ca s-au ridicat doi tineri si au plecat din PMAN. Acestia si-au dat seama ca sunt utilizati de catre oamenii lui Filat, Topa si Rosca. Iata ei au avut demnitate si au renuntat sa mai faca jocul celor care sunt acum cu fundul in zece carute, inclusiv in trasura Rusiei. Acesti baieti trebuie apreciati la justa valoare.

Mai atrag atentia si asupra faptului ca, tot in timp ce se protesteaza, PLDM pune in functii de vice la MAI o persoana incompetenta, precum si pe alcoolicul de la Criuleni. Ei fac aceste schimbari cu sute de corturi si protestari sub fereastra premierului, semn ca nu se tem de strada, deoarece s-au inteles cu organizatorii protestelor, cu Nastașii si cu restul.

Poate ca o sa vina si ziua cand toti vor deschide ochii si vor vedea pentru ce au fost folositi, dar ar putea fi prea tarziu pentru unii. Se vede ca nu au invatat lectia cu Iurie Rosca, iar acum repeta aceeasi greseala.

Vlad Filat, nu scapi tu de inchisoare nici cu protestele astea finantate inclusiv de tine. Iesi javra in fata oamenilor si spune acestora cand ai sa intorci miliardul furat de la BEM! Nu fi chișorcos! Uite ca ai adus Moldova in pragul falimentului! Râie ce ești tu!

Distribuie acest articol