De 1 Mai, pe plaja de la Mamaia

Astazi se deschide sezonul estival pe plaja de la Mamaia. Evident, deschiderea va fi una festiva, iar in strada vor iesi toti cei care au ales sa petreaca mini vacanta de 1 Mai pe malul Marii Negre.

Noi ne aflam aici de la prima ora. Deja am facut si foto de la balconul Hotelului Victoria, aflat in prima linie, pe malul marii, langa o plaja mare si frumoasa.

 

Iata comunicatul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii:

Campania de promovare externa a Asociatiei Litoral – Delta Dunarii continua. In acest weekend derulam doua ample actiuni de promovare pe piata Turciei si a Italiei, prin organizarea in perioada 30 Aprilie – 3 Mai a unei vizite de documentare pentru doua grupuri de agenti de turism si jurnalisti din Turcia, Italia care vor promova litoralul romanesc, Mamaia si Delta Dunarii ca destinatie turistică în tările din care provin

 

Dupa ce vor lua parte la traditionala parada de deschidere a sezonului estival, agentii de turism turci se vor intalni, in cadrul unei intalniri de networking, cu agentii de turism si hotelierii romani, urmand ca dupa ora 23.00 sa participe la deschiderea oficiala a Sezonului de Clubbing si un Tur de cluburi din statiunea Mamaia. 

 

Pe langa aceste actiuni, programul vizitei acestora mai include, in data de 2 Mai, o vizita la cateva hoteluri din Mamaia, precum si vizita la atractii turistice din judeţul Tulcea şi Constanta – Muzeul de Istorie si arheologie, Marea Moschee, tur de Constanta, Eforie si Sud Litoral.

 

Pentru vizita de documentare a agentilor de turism straini am realizat brosuri de promovare a statiunii Mamaia ( brosura generala)  si a cluburilor din statiune ( brosura ” Mamaia – Party till’dawn) , in limbile engleza, italiana si turca. 

Vizitele de documentare sunt organizate in parteneriat cu companiile aeriene Turkish Airlines si Blue Air, care oferă transportul gratuit al participanţilor la infotripuri. Costurile de cazare şi deplasare ale acestora în Mamaia vor fi acoperite din fonduri ce provin din Taxa de promovare a Statiunii Mamaia si a Satului de Vacanta.

 

De asemenea, la evenimentele ce vor marca deschiderea sezonului estival 2015 vor participa Preşedintele Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova, alături de care lansăşîn Republica Moldova programul “Litoralul pentru toţiprecum şi turoperatorii israelieni de la Meshek Wings.

 

In plus, în data de 2 mai, lansam impreuna ruta aeriana Constanta – Bergamo Milano, la aeroportul Mihail Kogalniceanu,  impreuna cu compania aeriana Blue Air.

  

Distribuie acest articol