Dați țara Țopilor și Nastașilor, dragii mei protestatari

Niște protestatari vor să se adune mâine în PMAN să strige din nou împotriva guvernării actuale. Ei vor alungarea actualei clase politice și să instaureze un Guvern provizoriu. Pe scurt, vor lovitură de stat, iar după această să numească în fruntea organelor de stat persoane dubioase. Primul nume dubios este Andrei Năstase, care ar putea fi autoproclamat în calitate de Procuror General. Acest Andrei Nastase a fost procurorul care a instrumentat și cazul Țopilor, dar, după ce a mirosit banii acestor hoți, a mușamalizat dosarul, apoi a fost dat afară din sistem. În rezultat, Țopii au fost condamnați la ani de închisoare, însă au reușit să fură din țară, tot așa cum a fugit și Coliță al lui Vlad Filat.

Printre rândurilor DA sunt și alte nume notorii care tot vor să ajungă în fruntea Statului. Prima sarcină a lor este să anuleze condamnarea șefilor lor, ca să permită revenirea acestora în țară, să se ocupe aici de aceleași scheme corupte de care se ocupau și până au fost condamnați de instanța națională.

Acești organizatori au protestelor DA nu vor nimic altceva decât să transfere puterea din mâna a doi Vlazi și un Mihail Fiodci în mâinile a doi Țopi și doi Nastași. Ei vor schimbarea fundurilor, nimic mai mult. Schemele rămân aceleași. Se schimbă doar beneficiarii.

Nu ar trebui să ne mire dacă peste noapte o să-l revedem și pe Iuri Ivanci Roșca în funcție importantă în stat, ori un consilier onorific al acestor Nastași. Ei sunt în echipă de mult timp, încă de pe timpurile când l-au readus pe Voronin la putere în 2005. Să nu uităm că Roșca a trădat țara și românismul, iar acum stă în spatele acestui protest al Platformei Demnitate și Adevăr în calitate de mentor.

Mâine, după ce și-a instalat cortul dar nu a stat măcar o zi în acesta, Constatin Cheianu, o slugă a Țopilor și Nastașilor, un intelectual decăzut din toate simțurile normale, om care mai semăna înainte ceva speranță, urmează să-și mute berezentul mai aproape de ușa lui Streleț. El este gata să provoce lumea să înconjoare Casa Guvernului. A spus despre aceasta la TV, iar CCA nici nu-l sancționează pentru incitarea la ură și ridicarea populației să participe la o lovitură de Stat.

Nu este un atac la persoană. Este o tristă constatare în ce se poate transforma un intelectual.

Mâine protestatarii vor mărșălui pentru alte scopuri, mânați de Țopi. Ei vor striga împotriva Guvernului și oligarhiei, însă de fapt vor deschide porțile și ușile guvernării pentru niște hoți ordinari, pentru doi condamnați, pentru un procuror corupt, pentru un jurnalist care mereu a fost în slujba lui Roșca și a comuniștilor, pentru un Dolganiuc care a mai fost la putere tot prin puci, pentru mulți alți oameni care nu vor decât putere. Moldova stă exact în cotul acestor persoane. Tot acolo stă și poporul acesta asuprit și prost.

Da, nu uitați că de mâine ați putea fi cei care transferați puterea, prin lovitură de Stat, de la un clan la altul. O să vă retrageți după această să mai sugeți din degete vreo 5 ani, după care din nou o să ieșiți să aduceți la putere alte persoane dubioase.

Oameni buni, mai bine cereți actualilor guvernanți să-și facă treaba așa cum au promis în campaniile electorale. Voi sunteți cei care le-ați permis să mintă prin programe de guvernare înșirate pe multe foi colorate în culorile partidelor. Voi le-ați permis doar să promită și nimic să nu facă. Acum e timpul să ridicați toate aceste permise. E timpul să puneți piciorul în prag, nu cortul lui Cheianu.

Începeți să gândiți cu materia cenușie proprie, nu cu cea a Țopilor, Năstașilor și agenților de genul lui Iurie Ivanci Roșca. Nu vă prostiți și de această dată!

Ia vedeți cu râd Țopii de voi 🙂

Distribuie acest articol