Dă-i un șut Primarului Gheretă

PL-ul a impanzit orasul cu asa bannere: 

Unii au fost sa vada daca este chiar asa, dar au gasit realitatea trista:

Cunoastem ca numarul gheretelor din Chisinau a inceput sa creasca anume in cei 8 ani de mandat ai lui Chirtoaca. El mereu zicea ca nu este vinovat, ca autorizeaza cei din Primarie, mai corupti decat el. Insa, din pacate, acele persoane “vinovate” nu au mai fost concediate. Unul din ei este Nistor Grovazu. El este si cel cu semnatura pe constructiile nocturne din ograzile blocurilor.

Dă-i un șut lui Chirtoacă la alegerile din 14 iunie si permite acestui oraș să mai răsufle! Se sufocă deja de la atâta politică liberală și gherete!

Chirtoaca este un primar Gheretă, pe langa celelalte minusuri. Tot el este si Primarul Musor, Incompetenta… altele. Situatia din Chisinau arata clar ca Chirtoaca trebuie alungat de la Primaria mun. Chisinau.

Avem nevoie de cineva care sa faca ordine, nu politica!

Distribuie acest articol

2 comments

  1. Corneliu, pot sa stiu ce e rau intr-un cort in parc care sa vanda inghetata, cafea etc. ?

  2. Well, chestia asta e un cort, decât ceea ce se subînțelege de regulă sub gheretă. Totuși, din fotografie, amplasarea pare nepotrivită, neplăcută ochiului.

    Pe de altă parte, ideea de a vinde ceva în parc nu-mi pare rea. Chiar în aprilie mă plimbam prin Valea Morilor și-mi doream să-mi cumpăr o înghețată, dar nu era nici un loc de unde.

    Legat de problema gheretelor, la care te referi în general, nu am o opinie clar definită. Deși cred că într-adevăr e o problemă.

    Apropo, sunt curios, din cei 16 candidați rămași, cine este cea mai bună alegere pentru a fi primarul Chișinăului în următorii 4 ani? Sunt curios care e opțiunea și argumentele tale.

Comments are closed.