Cum reușește Andrei Nastase să fie atât de mârșav în raport cu propria mamă?

Mai vreți? Poftim!

Investigația Comisarului Gabriel Călin nu stă în loc. După publicarea documentelor și fotografiilor prin care Nastase este dezgolit frumos în fața electoratului și demonstrat că este implicat în spălări de bani și alte acțiuni dubioase, de această dată investigația jurnalistică s-a adâncit mai mult în tranzacția Țopa-Andrei Nastase-Ana Nastase (mama).


Conform celor relatate în noua înregistrare, Andrei Nastase, făcând abuz de încrederea mamei sale și utilizând o procură semnată în condiții probabil dubioase, a transferat pe conturile mamei sale o sumă importantă de bani, însă care a fost doar aerisită, deoarece o sumă mare de bani a fost transferată unei alte firme controlate de Țopi, și anume Euroleasing, companie moldovenească.

După cum relevă schema, banii au venit pe conturile mamei lui Nastase de la compania AEROFLIGHT LIMITED, apoi au plecat la Euroleasing. Din conturile firmei moldovenești a plecat pe contul Anei Nastase aceeași sumă, după care Andrei i-a scos în numerar. Suma despre care scriu este de 1 370 000 lei, bani despre care posesoarea contului bancar nu a știut nimic până la dezvăluirile apărute în presă.

Probabil observați cum Andrei Nastase și-a implicat bătrâna mamă, precum și soacra, în scheme de spălare de bani. Acțiunile așa zisului lider sunt condamnabile nu doar penal, dar și moral. Oare cum să mai privești în ochii mamei după ce ai abuzat de încrederea ei?

Mai țineți minte ce spunea săptămâna trecută Andrei Nastase despre banii transferați pe conturile mamei și soacrei? La N4 spunea că a transferat ambelor mame sume egale, deoarece ține mult la ele. Respectiv, dat fiind faptul că pe conturile Anei Nastase s-a transferat suma totală de 6 milioane de lei, tot această sumă ar fi fost transferată și pe conturile soacrei. În total 12 milioane. Așa zice Nastase, nu eu sau Comisarul.

Mai vreți? Poftim!

De pe scena din PMAN Andrei Nastase spunea în fața oamenilor că în viață a fost pusă să aleagă între mită și familie. El a ales mita, deoarece numai așa a putut să-și asigure familia.

Mai vreți?

Distribuie acest articol