Copiii comuniștilor merg și toamna aceasta la Licee ROMÂNEȘTI?

A rămas mai puțin de 1 lună până la începerea noului an școlar. Clasele sunt pregătite, iar în liceele românești sunt deja cărți de limba și literatura română care așteaptă să fie răsfoite și învățate chiar și de fiii deputaților din Moldova. Pe lângă cărțile noi de Limba și literatura română sunt pregătite și cărțile de Istoria românilor, plus multă altă literatură despre neamul și istoria românească.

În Chișinău este un liceu românesc, aflat lângă un stadion din regiunea de centru. Din câte cunosc, la acest liceu învață copii de deputați din PCRM, PSRM, PSD, ”Patrioți”, și tot așa mai departe. Noi voi da liste cu numele copiilor din familii de comuniști, socialiști, patrioți și hoți, care merg la Licee românești din Chișinău și țară, dar sunt destui.

Nașpa! De câte ori ajung zilele ca 1 decembrie, 24 martie, mulți din socialiști, comuniști, patrioți și hoți o țin una și bună că ne cerem sub jugul României, iar Limba pe care o vorbim este moldovenească, dar nu spun nici unul că odraslele lor învață Limba română și o vorbesc poate mai bine decât mine. Pe lângă aceasta, tot copii lor învață Istoria Românilor și nu-i deranjează să afle istoria exactă a acestui neam românesc.

Nu găsesc logica de ce în familie se acceptă limba și istoria românilor, dar la microfoane afirmă exact invers?!

Copii lor merg și toamna aceasta la licee Românești?

Distribuie acest articol