Comuniștii trag cu obrazul: Revoluția a eșuat. Brega organizează proteste mai răsunătoare

De dimineață mă gândeam că astăzi vor fi ambuteiaje prin oraș, bd. Ștefan cel Mare închis, iar prin fața Procuraturii și Guvernului sute de militari, poate chiar mii. Însă, nici una și nici alta nu am văzut până acum. Ba am venit calm la birou, fără dificultăți în trafic și am decis să urmăresc camerele Publika de pe www.publika.md, în speranța că, poate, poate voi vedea ceva din catifea… nimic.

Deja trecem de miezul primei zile de proteste organizate de către comuniști și-mi vine a râde că nu au putut organizat un protest mai răsunător decât cele organizate de Brega.

Am scris câteva zile în urmă că partidul roșu caută să-și facă cunoscută noua echipă. Azi constat că pe lângă noua echipă ei au nevoie de și niște coșciuge, pentru că e timpul morții partidului lor, mai ales după ce Ion a plecat cu Dodon, iar Sergiu a devenit membru PD.

Eugen a scris că au organizat un mic protest în fața Procuraturii generale. Ha, îmi vine a râde din nou că o revoluție s-a limitat a fi până la urmă o acțiune care nici nu poate asigura un plan întreg pentru o cameră video, iar reporterii nici nu au de unde face stand-up, pentru că în spatele lor se văd ”vrăghii” nu oameni în roșu, comuniști (Fotografia publicată de Luchianiuc demonstrează aceasta).

Dragi comuniști, nu mai numiți ”revoluție” protestul vostru jalnic, că vă faceți de râs chiar cu totul. Revoluția voastră a eșuat!

Distribuie acest articol