Comuniștii sunt ajutați de Guvern să câștige următoarele alegeri. Voronin probabil zâmbește în colț

Electoratul comunist este alcătuit în mare parte din bătrânii care primesc o pensie de câteva sute de lei, iar despre asta se știe oriunde în Moldova.

Astăzi, căutând prin ordinele de zi ale Guvernului, am depistat un proiect de Lege cu privire la acordarea facilităților. Astfel, acest proiect de lege, care va fi votat de Guvern la următoarea ședință, prevede că toți cei care dețin un pașaport ex-sovietic vor putea să-l schimbe pe un buletin de identitate gratuit. La fel, proiectul mai prevede că persoanele în cauză sunt scutite și de taxa pentru perfectarea actelor ce țin de eliberarea buletinului de identitate. De exemplu, dacă certificatul de naștere este greșit, sau în genere lipsește, aceste documente vor fi eliberate fără bani, iar cheltuielile vor fi acoperite din contul nostru, al contribuabililor, pentru ca electoratul PCRM să poată participa la votarea din 30 noiembrie 2014.

[su_tabs][su_tab title=”Publicitate”] Clinica Stomatologică DentUs oferă:

DentUs

  • tratament terapeutic
  • tratament protetic
  • estetică dentară
  • ortodonție
  • chirurgie
  • implantologie

Consultația este gratis !

str. Vasile Alecsandri 47, etajul 2, or. Chișinău, Republica Moldova. 0 (22)-796-804

Ne găsiți și pe Facebook![/su_tab] [/su_tabs]

Voronin probabil este tare fericit de aceste facilități și zâmbește undeva în colț, pentru că va avea la următoarele alegeri mai multe voturi, pe care nu le-ar putea acumula dacă se merge până la urmă cu interzicerea la votare a pașapoartelor URSS.

Cтрана идиотов, nu? De aici spunem că nu trebuie să revină comuniștii la putere, iar pe de altă parte îi ajutăm să-și consolideze rândurile electoratului. Partea proastă este că fiecare dintre noi, contribuabilii acestui stat, precum și cei care s-au aliat împotriva comuniștilor, vor fi cei care vor acoperi cheltuielile pentru eliberarea buletinelor de identitate și a documentelor în mod GRATUIT.

Proiectul de lege cu privire la facilități îl găsiți aici: 

http://www.gov.md/public/files/ordinea_de_zi/12.03.2014/Intr02.pdf

Proiectul de lege prin care devenim legal ajutoarele comuniștilor îl găsiți aici:

http://www.gov.md/public/files/ordinea_de_zi/12.03.2014/Intr03.pdf

Proiectul de lege prin care se propune interzicerea votării în baza pașaportului de tip sovietic îl găsiți aici:

http://www.gov.md/public/files/ordinea_de_zi/12.03.2014/Intr04.pdf

Foto: tribuna.md

Distribuie acest articol