(VIDEO) Cine știe cum au fost cheltuite donațiile strânse în PMAN? Andrei Nastase este un escroc!

În perioada 2015-2016, în PMAN au fost strânse donații pentru protestele organizate de Platforma Demnitate și Adevăr, însă nimeni nu cunoaște nici până în prezent care a fost suma acumulată și pentru ce au fost cheltuiți banii, deși toți făceau trimitere la transparență și la practici cu mult mai diferite decât alea ”oligarhice”.

Ieri, datorită unui grup de foști membri ai PPDA, care au părăsit formațiunea, am aflat că toți banii au fost cheltuiți pentru PR-ul lui Andrei Nastase și pentru călătoriile acestuia în SUA, în Germania la Țopi, Moscova și prin alte țări, acolo unde chipurile liderul DA avea întâlniri cu diaspora și cerea voturi pentru investirea în funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Fiind încununați de succes, unii cumpărându-și mașini noi din milioanele strânse în PMAN, aceleași persoane au lansat în această iarnă o nouă campanie de colectare masivă a banilor, însă de această dată pentru ”Televiziunea poporului”, adică pentru Jurnalul călărit în exclusivitate de frații Nastase și de alte lepădături politice, unii dintre ei fiind numiți analiști și experți în domeniu.

După cum am scris și în articolul de ieri, noile donații vor fi strânse la fel de „transparent” cum au fost colectate și pentru Platforma DA, iar despre cheltuieli vor cunoaște doar Andrei Nastase, Chiril Moțpan, Slusari, Val Butnaru, Cheianu și alți ”salariați ai poporului”. Această gloată de oameni, care zilnic debitează murdării la TV, se va hrăni cu mii de euro din banii donați de oameni, așa cum au făcut-o și până acum, iar peste câteva luni vor spune că nu au bani suficienți, motiv din care oamenii vor fi îndemnați să doneze din nou, dar pentru ”o altă cauză”

Andrei Nastase și-a transformat oamenii Platformei în surse de venit pentru gloata pe care o conduce, iar din ultimii bănuți ai bunicuței care mai crede în ei sunt achitate salarii de mii de euro pentru toți buldogii arătați în cadrul JurnalTV. Cetățeanul de rând, turmentat de minciuni, dar mereu în așteptarea unor zile mai bune, devine principalul finanțator al grupării criminale. Cu părere de rău, unii văd în Andrei Nastase un „vajak”, însă de fapt el este un escroc. Or din moment ce inițiezi o campanie de colectare a banilor, iar aceste sume nu sunt arătate oficial, respectiv nu sunt contabilizate, aceasta este escrocherie. Escrocii, în cazul PMAN și JurnalTV, sunt frații Nastase, Val Butnaru, Chiril Moțpan, Constantin Cheianu și restul care fac apel la donatori.

Din păcate, oamenii săraci au ajuns să finanțeze bogătanii care locuiesc în case de milioane și țin familiile în puf în orașe europene, pe când în Moldova majoritatea așteaptă schimbarea în bine, promisă în batjocoră de paraziții care vor să trăiască pe spatele donatorilor încă cel puțin un an de zile.

Tu, dragă susținător al Platformei DA, donator înrăit, știi cum au fost cheltuiți banii tăi? Ești gata să donezi și pentru JurnalTV în același condiții și acelorași persoane? Nu te-ai săturat să fii exploatat de niște escroci?

P.S. Probabil procurorii ar trebui să intenteze un dosar pentru escrocherie. Poate așa vom afla câți bani au fost strânși și pentru s-au cheltuit?!

Distribuie acest articol

One comment

  1. Ma gandeam eu de ce asa de repede s-a cam dat uitarii acestor donatii. Au fost folosite pentru scopuri mirsave personale banii dati de oamenii simpli inclusiv. Ei ce sa zic, tipic pentru un egoist ca Nastase.

Comments are closed.