Cine pot fi mai ipocriți decât Natașele și Nastași?

Despre ipocriti

Nastașii, Boțanii, Dolganiucii si Natașele, in continuare Nastașele, au cerut intens cateva luni modificarea procedurii de alegere a Presedintelui Republicii Moldova. Ei sustineau ca Seful statului trebuie sa fie ales prin vot universal, de catre popor, nu de reprezentantii politici ajunsi in Parlament.

Curtea Constitutionala, in toiul acumularii semnaturilor pentru un referendum republican pe tema modificarii art.78 din Constitutie, a examinat in sfarsit sesizarea PLDM privind constitutionalitatea Legii din 2000 prin care s-a hotarat alegerea Sefului statului prin vot parlamentar. Curtea a stabilit ca modificarile operate au fost neconstituionale, in consecinta a fost restituit poporului dreptul de a alege Presedintele Republicii Moldova.

Nastașele, absolut frustrate, au inceput sa acuze Inalta Curte de jocuri politice murdare. Ei sunt deranjati de faptul ca poporul si-a recapatat dreptul luat de Voronin tocmai in anul 2000. Mai mult, acesti provocatori ordinari sunt suparati ca Inalta Curte a indeplinit indirect si dorinta promovata de Platforma DA.

Oare cat de ipocriti pot fi atunci cand arunc neincetat cu zoi intr-o institutie care indirect le-a rezolvat o revendicare?

Nu o singura data am scris ca o buna parte din actiunile PDA, a Nastașelor in general, au fost doar pretexte sa prosteasca poporul. Ei de fapt niciodata nu si-au dorit schimbarea art.78 din Legea Suprema. Dorinta lor era sa ajunga in casa fiecarui alegator fara sa bata la usa, iar cea mai simpla cale era un Referendum in cadrul caruia liderii Platformei DA sa se afirme in cel mai deschis mod. Curtea insa le-a stricat jocul prin decizia asupra sesizarii PLDM.

Probabil intelegeti acum cat de ipocriti sunt cei din PDA si restul din grupul politic criminal denumit “Lucinschi”. La fel, sper ca ati inteles  repetat cat de prostiti ati fost luni intregi de niste reprezenanti ai KGB-lui rusesc. Ei toti, oamenii iesiti pe scena din PMAN, sunt niste aserviti intereselor Rusiei. De asta va puteti convinge si dupa o analiza atenta a actiunilor in comun cu reprezentantii politici ai Kremlinului, in special cu Renato Usatii.

Apropo, ar fi pacat sa uitam si de principalul finantator al Nastaselor. Acest om se viseaza din nou Presedinte al Republicii Moldova. Filat inca se gandeste la o revenire spectaculoas.

  

Distribuie acest articol
One Comment