Cine i-a zis lui Sturza că Shor are timp de pierdut cu el?

Candidatul virtual al lui Timofti a alergat ieri la Balti sa se vada cu balabolul de Renato Usatii. Azi a luat-o nu stiu de unde ca vrea sa se vada si cu Shor, insa primarul de Orhei l-ar fi refuzat. Din cate stiu, o astfel de invitatie nu a fost. Mai mult, Shor nici nu are timp de pierdut cu un candidat care nu va ajunge premier si este in lipsa de sustinere din partea unei majoritati parlamentare.

Sturza ar trebui sa stie ca in aceasta perioada Orheiul este centrul de atractie si distractie pentru majoritatea locuitorilor, inclusiv pentru cei din vecinatate si Chisinau. Un primar ordonat are aceasta preocupatie pe cap, si anume Targul de Craciun, nu timp in plus de servit ceaiul cu un oarecare Sturza. Cineva lucreaza, in timp ce altul se plimba prin tara si boceste sa fie sustinut.

Pentru “candidatul” cersetor este suficient sa deschida www.orhei.md, unde poate sa vada toate realizarile si capacitatile lui Ilan Shor. E greu sa citeasca? Vrea sa afle pe viu cum tanarul primar le-a reusit pe toate? Sa incerce atunci cand va avea majoritatea, iar pana atunci sa nu distraga oamenii de la lucru!

Eu inteleg ca intalnirea de la Balti era mult mai importanta si chiar necesara pentru Sturza. Sa nu uitam ca tot in prezenta lui Renato s-a decis cine sa fie presedintele RM, iar Renat este si reprezentantul lui Karamalak. Acum, la inaintarea premierului, este din nou nevoie de invoirea hotului in lege, motiv pentru care Sturza a manat masina in graba pana la Balti. La Orhei nu are pentru ce o mana, pentru ca de acolo nu are de la cine sa ceara voie sa fi premier. De la Orhei poate invata doar cum sa fie gospodar!

Dle Sturza, incarcati si data viitoare. Poate o sa reusiti sa discutati cu Shor cand o sa aveti si o majoritate in spate. Insa, pana atunci nu mai umblati cu minciuna ca ati fost refuzat. Invitatie nu a fost, respectiv nici refuz!

Distribuie acest articol