Christian Tour a reinclus Chisinaul pe harta Romaniei


IMG_0462.JPG

Mai multe surse media au scris deja despre lansarea Christian Tour la Chisinau. Toti au transmis informatia conform celor vazute si auzite la conferinta de presa care a fost marti dimineata la ora 11. In aceeasi zi, bloggerii au avut ocazia sa participe, alaturi de alte 200 de persoane din domeniul turismului (proprietari de agentii), la cina festiva de lansare a operatorului turistic romanesc la Chisinau.

La eveniment am ramas surprins de interesul mare al companiei romanesti pentru turistii din Moldova. Totodata, mi-a placut faptul ca operatorul turistic a inclus Chisinaul pe harta sa cu punctele de plecare. Putem spune ca orasul Chisinau a fost reinclus pe harta economica a Romaniei, odata ce un agent economic de peste Prut a venit aici, si conteaza pe basarabeni.

In sfarsit, odata cu lansarea Christian Tour, vom avea in Moldova o companie turistica europeana, care, fara discutii, este obligata sa presteze servicii la cel mai inalt nivel.

Pentru Agentiile turistice din Moldova Christian Tour este mai mult decat un operator european. Incepand de marti, noul operator de pe piata moldoveneasca a devenit si un partener important pentru toate companiile de la noi. Operatorul romanesc pune la dispozitia acestora curse directe spre insula Creta din Grecia, precum si alte curse spre destinatii de vacanta, cu plecare din Iasi, Bacau si Bucuresti.

Pentru noi, cei care mai calatorim din cand in cand, Christian Tour are pregatite pachete turistice in mai multe tari europene. Am primit Ghidul lor si am gasit in el o sumedenie de destinatii, la preturi accesibile.

La fel, in premiera pentru Moldova, noul operator a lansat si oferta Senior Voyage, creata in special pentru persoanele mai trecute prin viata. Cu acest pachet, nu scump, seniorii pot calatori in mai multe tari europene, unde pot incarca bateriile pana la viitoarea vacanta.

Pe scurt, Christian Tour a venit la Chisinau sa ofere agentiilor de aici, si nu doar, pachete turistice mult mai accesibile, care pot fi procurate de oricine. Operatorul nu a venit aici sa fie “inca o agentie de turism”. A venit sa presteze servicii de calitate, europene.

IMG_0456.JPG

Distribuie acest articol