Chiril Lucischi bagă leprele DA în Parlament fără cordoane militare

Mai țineți minte când am scris că Vlad Filat și hunta lui din spate stau la cârma Platformei DA, alături de alte persoane cointeresate?

Platformiștii au intrat în serviciul mai multor structuri, iar astăzi aflăm că sunt invitați deja să înainteze pretențiile așa zisei Adunări Naționale în fața deputaților, nu doar în fața Președintelui Timofti, Premierului Streleț și Președintelui Parlamentului Candu.

Chiril Lucinschi, amicul lui Ilan Shor, deputat liberal-democrat despre care am spus că ar face bine să-i sugereze lui Shor să ne spună cum s-a furat banca, ceea ce poate a și făcut, pentru că după articolul meu a apărut și auto-denunțul, a susținut astăzi în briefing de presă în cadrul căruia a anunțat despre dorința arzătoare a PLDM de a băga Platforma DA în Parlament fără baricade militare.

Acest deputat liberal-democrat, briefingerist de profesie, uită de amenințările Nastașilor și Țopilor că vor bloca Parlamentul și Guvernul și vor „întoarce țara” oamenilor. Totodată, tânărul politician uită și despre amenințările cu organizarea loviturii de Stat, care a fost măsluită pe coridoarele sălilor de ședințe unde Filat și restul negociau țara în schimbă libertății și banilor luați de la BEM.

După ce au negociat că vând țara Nastașilor și Țopilor, în schimbul libertății lui Vlad Filat, vedem că PLDM arată pe față că circul din PMAN este organizat inclusiv cu implicarea lor, ceea ce trebuia doar de demonstrat, pentru că oricum cunoșteam despre aceste lucruri.

Chiril, proprietar de televiziune, activist liberal-democrat, fiul fostului președinte, complice colateral în procesul delapidării Statului și Băncii de Economii, ar face mai bine să se ocupe de treburile sale, decât să bage în parlament niște lepădături care-și spun acum „Reprezentanți împuterniciți de Marea Adunare Națională”.

Am ajuns ca niște lepre politice, angajate în serviciul rușilor, Țopilor și al lui Vlad Filat, să vină în Parlament să înainteze condiții neargumentate, iar mai apoi PLDM să facă spectacol pe marginea acestora. Chiar nu m-am așteptat la o descoperire atât de vizibilă a rahatului din PLDM, dar briefingul de azi a ridicat toate capacele de la canalizarea din Chișinău. Să pută acum peste tot, nu doar pe scările Partidului Liberal Democrat!

Plus la toate, băiatul lui Petru Lucinschi mai uită și despre faptul că Protestatarii DA au vorbit deja cu Valeriu Streleț, împuternicitul PLDM, iar un nou circ în Parlament chiar nu este nevoie. Or, pentru ce Streleț a stat la masă cu ei, dacă de fapt nu s-a vrut cu adevărat rezolvarea problemelor înaintate? De ce premierul PLDM a respins propunerile DA, iar acum deputații vin și cer examinarea acestora în Parlament? Normal că pentru organizarea unui nou circ!

Să nu uităm că, potrivit Regulamentului Parlamentului, pe ordinea de zi pot fi introduse doar proiectele înaintate de către Deputați sau Guvern, nu dorințele șmîrcîiților de Nastași și Țopi. Să-și facă ei Parlament la JurnalTV, nu în clădirea întreținută din banii noștri. Dacă acolo nu-i loc suficient, atunci să se ducă în subsolul PLDM, acolo unde Filat lua bani de la Shor.

Distribuie acest articol