Cheianu a înțeles că Maia Sandu este susținută de Plahotniuc?

De câteva ori am sesizat că ar exista o relație dintre Maia Sandu și Partidul Democrat, respectiv cu Vlad Plahotniuc. Bănuiala mea a fost mai accentuată după ce fostul ministru al educației a spus la TV că va înființa o organizație non-guvernamentală în domeniul educației, deoarece nu deține suficienți bani să înființeze un partid politic, dar în termen scurt a lansat /pas/ și a fost aleasă lider al aceste formațiuni.

Maia Sandu, președintele /pas/, s-a tot victimizat pe parcursul formării partidului, uneori chiar s-a răstit la Partidul Democrat că nu vrea să-i înregistreze noua formațiune, însă toate astea se pare că au fost doar niște scene de teatru absolut ieftine, în stilul lui Godea, dacă mai țineți minte.

Ieri seara, absolut surprinzător, și Constantin Cheianu a spus la emisiunea sa că Plahotniuc a început o promovare amplă a liderului /pas/ prin intermediul tuturor posturilor TV din holdingul GMG. Prezentatorul TV a promis până la urmă că dedică următoarea emisiune să explice de ce Maia Sandu este în relații de amor politic cu PD.

Update: Cheianu s-a tinut de cuvant si a povestit tuturor ca Maia Sandu este un proiect al lui Plahotniuc (vezi video)

Distribuie acest articol