CEC a restituit sesizările diasporei din cauza dezinformațiilor Maiei Sandu

CEC a restituit fara examinare sesizarile depuse de catre Dan Perciun (PAS) in numele mai multor persoane aflate in afara tarii, din urmatoarele motive:

  1. Au fost depuse peste termenul legal (de 3 zile);
  2. Unele contestatii nu au fost semnate olografic;
  3. Contestatiile au fost depuse de catre o persoana neimputernicita, care nici nu are calitatea de contestatar.

Despre respingerea contestatiilor am scris de mai multe ori, si am explicat oamenilor ca vor fi avea soarta de mai sus, insa am fost blamat de fiecare data.

Cu parere de rau, desi PAS si Maia Sandu au cunoscut despre procedura legala de contestare, ei au preferat sa dezinformeze cetatenii care nu au reusit sa voteze, respectiv au strans contestatii ilegal, pasibile din start sa fie restituite sau chiar respinse in procesul examinarii.

Astfel, din cauza dezinformatiilor Maiei Sandu, care zilele trecute a indemnat cetatenii sa expedieze contestatiile expres partidului ei, solicitarile cetatenilor din afara tarii nici nu au ajuns la etapa de examinare in fata mebrilor Comisiei Electorale Centrale. Nici macar nu au fost citite, deoarece au fost depuse ilegal anume din cauza PAS.

Dupa cum am scris si anterior, Maia Sandu face abuz de increderea oamenilor, iar prin colectarea ilegala a sesizarilor a dorit doar sa-si acumuleze capital politic si sa mentina scandalul in societate.

Eu sper ca presa dependenta de banii furati de la BEM va publica si motivele restituirii sesizarilor depuse de catre persoana neimputernicita legal. Or, in cazul daca vor trata subiectul altfel, va fi inca o dovada de rea-credinta din partea lor, inclusiv din partea PAS si Maia Sandu.
Mai jos vedeti mesajul Maiei Sandu cu privire la colectarea ilegala a sesizarilor:
Distribuie acest articol

4 comments

  1. Si iarasi Maia nu respecta legislatia atunci cind vrea sa faca dreptatea. Defapt, asa a fost si de curind, cind a cerut de la diaspora sa o voteze, insa nu le-a spus ca trebuie sa se inregistreze la CEC pentr a se oferi mai multe buletine de vot. Se pare ca tot ce face, face aiurea femeia asta.

  2. Cecu nu treb sa caute nod in papura..dar sa fie interesati ..noi suntem poporul pe care nimeni nu il asculta..si daca se vrea auzit atunci ii pun bete in roate peste tot..hai lasati-o mai moale..cica MaiaSandu si Pas sunt in tot vinovat dar acei de la Cec is sfinti..numai la noi minciuna se numeste adevar

  3. Și Maia iar are motiv pentru a sări la toți în cap dar nu recunoaște că are o echipă incompetentă de juriști care măcar nu pot depune niște plîngeri în termen legal!

  4. Maia Sandu si-a batut joc d eproprii alegatori, s anu mai povestesc cum a dat cu piciorul in electoratul PDm care venea sa o sustina dupa retragerea lui marian Lupu. Femeia ast anu are viitor politic din cauza ingimfarii sale si are de suferit un popor intreg avind un Bidon ca Presedinte.,

Comments are closed.