Ce-i uneste pe Dodon, Natalia Morari, liderii de la DA si Antifa?

Cei enumerati in titlul acestui articol sunt cunoscuti acum ca fiind cei mai mari “protestarai” ai neamului moldovenesc. Ei spun despre oligarhie si despre capturarea Republicii Moldova. Pe 6 septembrie vor sa ocupe PMAN si sa puna Moldova la picioarele Țarului.

“Stat capturat”

Cine a inceput sa promoveze aceasta notiune? A inceput persoana care a stat si la baza protestului din 2009. Intre 6-8 aprilie 2009 Natalia Morari era principalul organizator al protestelor impotriva comunistilor. In ziua de 7 aprilie urla in PMAN si provoca oamenii sa se bata cu organele de forta. Tin minte si acum cum striga ca la Parlament a fost omorata o fata tanara. Acolo se auzeau buhnituri, parca era razboi, iar Natalia indrepta oamenii spre acel punct fierbinte.

Acum tot ea provoaca populatia sa iasa la proteste, sa se rascoale deja impotriva celor pe care tot ea i-a promovat din 2009 pana anul trecut. Spune ca tara ar fi ocupata de oligarhi si este capturata.

Mai multi analisti si specialisti au spus ca Rusia a fost principalul actor si coordonator al protestelor din 2009. Ei au dorit sa-l alunge pe Voronin, pentru ca acesta declarase independenta fata de Kremlin si nu mai asculta de liderii de acolo. Asa ca rusii i-au dat drumul Nataliei Morari, o “jurnalista urmarita si hartuita la Moscova”.

Acum toti stiu ca Natalia este agentul Rusiei, insa mai este tinuta in misiune, pentru ca face treaba cel mai bine si este greu de inlocuit.

Igor Dodon 

El niciodata nu a negat ca reprezinta interesele Rusiei in Republica Moldova. A ramas doar sa spuna acest lucru deschis si sa scrie despre asta pe steagul partidului.

Dodon a preluat mesajul Rusiei de la Natalia Morari si a inceput sa vorbeasca despre eurounionisti, Stat capturat, oligarhi si tot asa mai departe. Uneori ai impresia ca el coordoneaza iesirile cu Natalia Morari si cu alti reprezentanti au Rusiei, sa fie toti in tema si sa protesteze impotriva acelorasi partide. Asa a fost si in 2009.

Socialistii au anuntat ca in septembrie va fi fierbinte. Au zis de proteste la care vor veni zeci de mii de oameni si deapre alte manifestari indreptate impotriva oamenilor incomozi Rusiei. Parca deloc intamplator, insa protestele acestora vor fi in acelasi timp cu cele ale Platformei DA. Mai mult, vor fi tot in PMAN.

Dodon: Moldova are nevoie de Putin în fruntea statului!

Va fi foarte interesant sa vedem DA, Socialistii si Antifa sa protesteze in acelasi loc. Cine va fi crainicul acestui protest comun?

Liderii DA 

Unul din ei este Igor Botan, colegul Nataliei Morari. Normal ca au aceeasi parere. El spune ca DA-ul este o creatura a societatii civile, care nu vrea nimic altceva decat sa intoarca tara poporului. Spuneau ca nu vor un partid nou, iar acum zic inversul. Conferinta de ieri a demonstrat destul de clar ce rasufla platforma DA.

Alti lideri sunt Nastașii. Unul din ei, jurnalist, a fost si in tabara lui Iurie Rosca. El a fot cel care a instalat corturi in PMAN si a urlat acolo pana cand Rosca a fost chemat si la putere, capatand un scaun moale alaturi de Voronin si garantat de Rusia.


Nastas a aprins bricheta lui Rosca cand a fost ars portretul lui Putin, apoi tot el era cel care batea din palme la intalnirile cu Dughin. Ce sa mai, au avut acelasi idol ca Vladimir Putin.

Incendierea portretului lui Vladimir Putin a fost principalul motiv din cauza caruia a fost instituit embargou produselor moldovenesti, apoi a inceput un adevarat sanjat din partea Kremlinului. Vedem ca si atunci, la fel cum este in prezent, Rusia a instituit embargou din cauza oamenilor pe care tot Kremlinul ii cordoneaza. Interesant, nu?

Ceilalti lideri sunt bagati sa para toata miscarea ca fiind o adunatura de oameni inteligenti. Rusia mereu a contat pe prosti si pe intelectuali, mai putin a contat pe popor.

ANTIFA 

Antifa este o organizatie neinregistrata, numita acum “Sectorul Roșu”. Liderul acestei miscari teroriste este Petrenco, fost deputat si activist comunist, sluga a Moscovei, un fel de gradian imbecil si mediocru.

Ei au fost cei care se pregateau anul trecut de un razboi civil. Acasa la acesti activisti au fost gasite arme, planuri si dolari. Toatea astea erau aduse din Rusia prin Transnistria. Asa arata ancheta.


http://www.publika.md/incredibil-vezi-aici-ce-arme-si-munitii-au-depistat-oamenii-legii-in-apartamentele-activistilor-antifa_2168621.html

Antifiștii sunt cei care la fel promoveaza mama Rusia. Spun despre Moldova ca tara si ca sunt nationalisti, insa scriu peste tot si vorbesc doar in limba rusa. Probabil pentru ei limba rusa este Limba de stat.

Ultima lor isprava a fost protestul din fata casei lui Plahotniuc. Datorita acestui protest am inteles si mai mult legatura Dodon-Antifa-Platforma DA.

Oamenii lui Dodon donau bani pentru asa zisul Oras al libertatii, iar cei din Platforma DA stateau la straja lui Petrenco. Avocata Ana Ursachi era cea care plingea nopti intregi ca Politia vrea sa evacueze Oraselul lui Petrenco. JurnalTV, scula media a Platformei DA, a stat cu ochii pe Petrenco si ne tot spunea in fiecare zi ca sunt alungati niste protestatari pasnici. Pe naiba, erau ei poate pasnici cand dormeau, insa am vazut cat de tare provocau organele de drept sa-i loveasca, sa-i bata si sa-i tarasca pe jos. Nu s-a primit, iar Ursachi a plecat cu tot cu reporterii JurnalTV. Petrenco a fost chemat sa se mute cu oraselul lui direct in Studioul JurnalTV, ceea ce a si facut in scurt timp, prin intermediul persoanelor din organizatia sa.


Oare ce ne face sa credem ca pe 6 septembrie toate aceste forte nu se vor uni si nu vor repeta acel 7 aprilie? Agenti sunt, arme sunt, acum se cauta corturi sa se ocupe PMAN pentru o perioada mai lunga de timp. Probabil din corturi vor fi puști indreptate spre Guvern, Parlament si spre oamenii pasnici. De la rusi te poti astepta la orice. Au omorat vreo 10 mii de oameni in Ucraina, asa ca sa omoare vreo 200 la noi ar fi nimic pentru ei.

Daca este sa ne uitam peste activitatea lor, vedem ca toti cei enumerati in titlul articolului si in articol sug aceeasi țâță a Rusiei. Lucrurile sunt strans legate si destul de clare. Numai prostii nu inteleg cine sunt adevaratii protestatari de azi.

Poate ca sunt prea direct, insa trebuie sa spun ca mergem din nou pe mana Moscovei. Am fi prea prosti daca am credede in Platforma DA, o creatura creata si promovata de Kremlin, coordonata local de agenti docili, finantata partial si de niste hoti in lege, ascunsi prin Germania. Rusia vrea o lovitura de Stat pe 6 septembrie, iar Topii spera ca vor veni la putere in locul celor de acum.

Deci este clar, Morari, Dodon, liderii DA si Antifa sug din acelesi sfârf. Pacat de cei care cred in asa persoane. Stiu ca moldovenii sunt prea creduli, insa este cazul sa se trezeasca la realitatea. Poate ca puterea actuala nu e buna si trebuie schimbata, insa schimbarea trebuie sa fie pe cale democrata, fara inplicare din afara. Cei care slujesc Kremlinului sa se duca acolo, sa lase Moldova urmasilor lui Stefan cel Mare, nu lui Putin sau altui kneaz.

Distribuie acest articol
5 Comments