Ce fapte ilegale puteți să-i încriminați lui Plahotniuc?

Vad pe Facebook si in alte medii o revolta impotriva faptului ca Partidul Democrat si-a exercitat simplul drept de inaintare a candidatului si l-a impis in fata pe nimeni altul decat pe cel care a ridicat acest partid. Oricine tinde sa obtina conducerea tarii. Asta e politica si acesta este sensul unui partid.

Toti spun ca Plahotniuc trebuie sa ajunga la inchisoare, ca trebuie condamnat, expulzat si tot asa mai departe, insa fara sa faca trimitere macar la o proba.

Ce puteti sa-i incriminati unui om despre care aveti detalii numai de la TV si din presa de partid? Nimic! De ce? Pentru ca nu aveti ce!

Plahotniuc este hot? Care-i proba? Oare sunt probe vorbele Nataliei Morari, ale Nastasilor, Dolganiucilor, Botani, jurnalisti aserviti lui Filat? A?

Plahotniuc controleaza institutiile subordonate PD? Pai PLDM, PL, PCRM si restul partidelor nu au facut la fel? Unde ati fost atunci cand toate aliantele de pana acum au impartit intre ele institutiile statului, inclusiv Curtea de Conturi, Procuratura, Internele, CNA? A fost tot ok atunci cand se forma o alianta avantajoasa tuturor, iar acum e deranjant cand cineva pierde puterea?

Plahotniuc a luat cladirea Guguta din Parcul Stefan cel Mare ca sa faca acolo un obiectiv frumos, o unitate de cazare de 5*? Pai sta frumos cladirea aia parasita de un deceniu si ceva sau chiar mai mult? Nu tot voi spuneti ca avem hotele de kkat? De ce va deranjeaza ca va aparea unul la care o sa puteti invita cu satisfactie si partenerii vostri de afaceri? Si pana la urma, oare chiar Plahotniuc personal a luat Cafeneaua Guguta? Unde-i proba?

Plahotniuc este corupt? Notiunea de coruptie ne spune ca un functionar corupt primeste bani ca sa faca sau se se abtina de la indeplinirea atriburiilor sale de serviciu. In ce posturi de raspundere a fost Plahotniuc ca sa primeasca mita? A fost premier, presedinte, seful Parlamentului? Ce alta functie coruptibila a avut? Care-i proba voastra ca el este un om corupt?

Plahotniuc este raider? Rog sa ma anunte si sa prezinte probe cel care a avut personal de suferit in urma unui atac raider pus in aplicare de Vlad Plahotniuc. Lasati comanetarii mai jos, iar eu am sa incerc sa fac legatura cu voi!

Plahotniuc este un pericol pentru Moldova? Da, este pericol, insa nu pentru Moldova. El este un pericol pentru cei carora fuge pamantul de sub picioare. Primii sunt din PLDM. Ei stiu ca VP nu prea iarta si are o tinere de minte buna, mai ales daca cineva l-a calcat pe picior.

Nu stiu ce mai puteti sa-i incriminati acestui om. Din 2010 pana acum a fost atat de denigrat incat nu se mai lipeste nimic de el. Cum a spus si Sergiu Sirbu la PRO TV, urmeaza cateva luni in care Plahotniuc va demonstra contrariul pentru fiecare acuzatie adusa, asta in cazul daca va fi totusi desemnat de Timofti si votat in Parlament. Ce o sa spuneti atunci cand toate acuzatiile vor fi intoarse cu picioarele in sus?

Citiți și: Instabilitatea politică de la Chișinău stimulează Rusia să trimită noi forțe militare pe malul Nistrului

Stiti ce nu a scris presa azi? Nu a dat macar o aprecieze campaniilor de binefacere organizate si administrate de Plahotniuc. Absolut nimic de bine, pentru ca binele se uita cel mai repede si nici nu mai este popular in Moldova. La noi este la moda pleoftureala politica si nimic mai mult.

Sa stiti ca Plahotniuc este personajul negativ fabricat de presa, iar atacurile agresive impotriva sa au inceput sa apara imediat dupa ce Filat a fost banuit, apoi arestat pentru furturile sale. Dupa cum si era de presupus, de faptele ilegale savarsite de Filat tot vicele PD a fost vinovat. Pana si arestarea acestui hot a fost calificata comanda politica din partea lui Plahotniuc, desi, daca era asa, ar fi trebuit sa-i multumim ca a contribuit la retinerea si intemnitarea hotului care a saracit Moldova!

Asadar, mai revizuiti tot ce stiti negativ despre Plahotniuc. Incercari sa incordati un pic cerebelul si sa gasiti macar cate o proba pentru fiecare acuzatie, apoi sa notati undeva intr-o agenda, in dreptul la fiecare, cuvantul “Probat, am documente demonstrative”. Haideti sa revenim la aceasta tema dupa ce completati agenda. Pana atunci ar fi bine sa nu ne lasam influentati de presa verde. Ei rod ciolanul si exista datorita banilor furati de la BEM, iar voi va lasati manipulati si intoxicati.

Chiar nu aveti cap si coloana?

Distribuie acest articol
9 Comments