Ce a căutat Natalia Morari la Moscova? A primit instructajul, apoi s-a văzut cu instructorul din Belorusia!

Natalia Morari a efectuat o vizită fulger la Moscova, asta chiar dacă se spunea că are interdicție să pășească pe pământul rusesc. Ea a revenit din statul cotropitor la miez de noapte, pe ascuns, să nu o vadă prea multă lume. Se pare că nu doar guvernarea se ascunde de oameni, iată că și Natalia alege zborurile de noapte.

Ei bine, eu leg vizita ei de liniștea din ultima perioadă. Mergem deja pe a doua săptămână fără proteste. Toți s-au liniștit și așteaptă noi instrucțiuni. Probabil în următoarele zile vom avea parte de câteva surprize neplăcute. Rând pe rând au fost la Moscova Renato Usatîi, Igor Dodon, iar acum și Natalia Morari. Probabil urmează să efectueze o vizită și Andrei Nastase, asta în cazul dacă nu a fost până acum.

Se știe că Rusia dirijează cu protestele din Chișinău. Aceasta se vede de la o poștă, demonstrat deja și prin reportajul de la un post de televiziuni rusesc care anunța cu multe ore înainte ce va fi la Chișinău. La Moscova se cunoștea deja despre înființarea Comitetului de salvară națională, dar la Chișinău încă urma să fie supus votului în PMAN. Toți au făcut jocul Rusiei, însă puțini din ei și-au dat seama de acțiunile lor.

Natalia Morari, personajul despre care am scris de mai multe ori, nu a negat niciodată implicarea în protestele din 7 aprilie 2009. Tot ea era atunci cel mai mare dușman al puterii. Totodată, activista mobiliza oamenii și conducea coloanele de protestatari de la Guvern la Parlament, de la Parlament la Guvern. Și-a făcut treaba în 2009, așa că a intrat în jocul prostesc și în 2016, punând în aplicare, din nou, aceleași instrucțiuni venite de la Moscova. Morari a fost în capitala lui Putin după noi indicații, iar acest lucru este clar pentru toți!

Este grav faptul că nimeni nu se autosesizează. Nu spun aici despre organele de forță, pentru că ele nu pot ridica un deget împotriva serviciilor rusești, dar atrag atenția asupra faptului că cetățenii merg înainte parcă legați la ochi, și cred în toate prostiile debitate în emisiunile acestei activiste. Chiar nimeni nu sesizează că platourile emisiunilor ei au devenit niște cabinete unde se plănuiesc următoarele acțiuni de protest? Ar fi cazul!

Ah, da! Natalia apare de această dată lângă Aleksei Navalnîi. Alioșa probabil este noul personaj, înlocuindu-l pe Baghirov. Doar știți că ultimul este condamnat în Moldova, dar a reușit să fugă!

La fel, în cadrul vizitei efectuate la Moscova, Natalia Morari s-a întâlnit, în jurul orei 13.30, într-o cafenea moscovită, cu instructorul ei de pe piața Belorusiei. Probabil a avut cu acesta câteva schimburi de experiență, ori chiar un plan îndreptat împotriva lui Lukașenko. Rusia vrea să cuprindă totul în jurul său, așa că niște conflicte concomitente, în UA, MD și BE, nu ar strica serviciilor rusești.

Distribuie acest articol

8 comments

 1. Inca un articol tampit scris de un blogheras submediocru a lui Plaha. Suntem in prag de catastrofa iar ei ne baga pe gat ”stiri” despre unde a fost Natalia Morari. In fotografie- ea si liderul opozitiei democratice din Rusia, Alexei Navalinyi, dusmanul lui Putin si a Kremlinului. Da, cu siguranta ea e Mana Mosocovei))

  1. Moscova are mai multe mâini. Unele ale lui Putin, altele ale opoziției constructive de acolo, dar și vre-o 2 de ale opoziției nu prea constructive și nici prea agreate de Vladimir Vladimirovici. Așa sau altfel, niciuna dintre aceste mâini nu vor binele Moldovei sau a moldovenilor.

 2. Ia oameni destepti mai sinteti !!! Mai sus se spune ca : “Ea a revenit din statul cotropitor”….
  Dar, Inseamna ca Germania care a omorit milioane de oameni si au cotropit sute de orase de prin toata Europa in timpul razboiului al doilea mondial e asa, floare la ureche. Si dupa toate intimplate voi le pupati fundul lor si nu numai lor !!!!!

  1. Domnule Tofan, va fac trimitere la cartea Turbulentele Europei si noile lumi, autori si istorici René Girault si Robert Frank. Sper sa intelegeti rolul imperiului Tsarist si mai apoi a Rusiei intre anii 1914 – 1945. Unul din cele mai aberante lucruri este faptul caci rusii au pus la fundul nemtilor urgii pe care ei insusi le faceau cu evreii care incercau sa fuga din Germania si teritoriile ocupate de ea.

  2. Stalin e cel mai mare criminal din istorie….germania nu a cotropit pe nimeni a vrut sa civilizeze fortat europa rusii sunt cel mai salbatic popor din europa!!!!

 3. Interesant Natasa avea interdictie in Rusia, si se zicea ca primeste ordine de acolo. Non sens.

 4. Inca in 2009 am scris c despre acasta” crasavita” ca ar fi agent FSB. O curva cu doua fete ,la direct si indirect.
  Se screme pentru moldova ,dar serveste rusia, se da mare moralista dar se fute cu LUCINSKI JUNIOR. CURVA ,CURVA RAMANE!

Comments are closed.