Cazul atacului RAIDER asupra AirMoldova poate reveni pe masa judecatorilor

Am scris cateva zile in urma despre Decizia CEDO prin care se demonstreaza ca Andrei Nastase este implicat in atacul raider asupra AirMoldova, atac regizat si dus pana la capat cu inalta contributie a lui Vlad Filat, Victor & Viorel Topa, Arapu si alti actori politici din perioada respectiva, toti membri ai clanului diabolic “Lucinschi”.

Asadar, atunci Filat era la privatizari; unul din Topi raspundea inclusiv de AirMoldova; altul sef la BEM; Nastase Andrei avea in portofoliul sau Air Moldova, unde activa in calitate de adjunct.

Dupa cum ati putut citi si in decizia CEDO, ulterior Andrei Nastase, de la reprezentantul victimei AirMoldova, a ajuns sa fie reprezentantul firmei prin care s-a facut atacul raider. Era avocat.

CEDO a examinat sub aspectul respectarii tratatului privind drepturile omului. Atunci nu existau probe contrarii, deoarece totul era in mainile clanului Lucinschi. Ulterior unul din Topi a fost condamnat pentru creditarea firmei care a cumparta 49% din cota sociala a AirMoldova SRL. Condamnarea a fost pronuntata dupa ce Statul deja a achitat 7 milioane de euro companiei reprezentate de Andrei Nastase.

Iata ca sentinta in cazul creditarii firmei implicate in atacul raider este un temei incontestabil de revizuire a deciziilor judecatoresti emise in cazul acestui atac raider. Pana si decizia CEDO poate fi reintoarsa la examinare. Or, exista deja probe concludente despre faptul ca firma invingatoare la Inalta Curte a procedat absolut penal, iar in spate au stat planuri bine gandite privind savarsirea atacului raider.

Astept ziua cand o institutie de stat va lua sentinta penala, iar cu acest document va depune cererea de revizuire a dosarului privind atacul raider asupra companiei de stat AirMoldova. Acele 7 mln de euro trebuie scoase din Vlad Filat, Topi, Nastasi si tot asa mai departe.

Temei este, deci spor la treaba!

Distribuie acest articol