Campanie: „Dle Filat, Parlamentul nu este baia DVS!”

talif

Paza de corp a fostului premier, demis pentru corupție și trafic de influență, intimidează fotografii acreditați la Parlament. Aceștia spun că este încălcată viața privată a politicianului Vlad Filat, cunoscut în ultimul timp sub numele de cod Talif sau Vlad Furat.

Încă nu am știu că fotografierea unui deputat în timpul serviciului este de fapt încălcarea vieții private. Probabil Filat încurcă Parlamentul cu baia personală din casa aia de 2 mln. de euro, cumpărată de la conducerea Vinăriei Purcari.

Se vede că Filat a fost deranjat foarte mult de vederea luată de către fotograful Constatin Grigoriță, preluată apoi de bloggerul Dragoș Galbur.

Dragoș a scris: „Pe 24 iulie 2013, în Spania, un tren de mare viteză, cu 222 de oameni la bord, a deraiat de pe șine, provocând moartea a 79 de oameni, iar alte 131 de persoane au fost rănite. Vinovat de accident a fost mecanicul trenului, care, din cauza că folosea telefonul mobil, a ezitat să reducă viteza de la 190km/h la 80km/h, într-o curbă periculoasă.

Pe 30 iulie 2015, în Republica Moldova, cineva conduce o țară cu 3,5 milioane de oameni ”la bord”. La fel ca și mecanicul spaniol, cu telefonul în mână.”

În acest context, propun să fie lansată o campanie între fotografi, să fie solidari și să îndrepte toate camerele spre acest politician orgolios. Să ridice obiectivele numai atunci când acesta o să-și ceară scuze publice!

Distribuie acest articol