Astăzi va fi votată Legea lustrației

images (1)Astăzi în Parlament va trece, ne-formal, Legea lustrației și vom afla cine sunt oamenii Moscovei, deghizați în politicieni, cu misiuni KGB-iste.

Spun aceasta deoarece se repetă scenariul din 1999, când Moldova a fost împiedicată de Moscova să se apropie de UE, prin demiterea Guvernului Sturza, cu ajutorul PPCD și PCRM.

Recent au apărut articole, dedicate lui Roșca, în care am aflat că PPCD a fost de fapt unealta Moscovei, având masca unionistă, dar au trădat când au venit indicațiile. Atunci serviciile au lucrat mai bine, mai pe ascuns și nu așa vizibil. Acum KGB lucrează mai vizibil, scoțând în față oamenii săi, cu declarații și poziții de insistență, în vederea căderii Guvernului Filat cu orice preț.

Dar hai să vedem ce-i deranjează pe ruși: Apropierea Moldovei de UE și SUA, în acești 4 ani, a cunoscut un succes incontestabil. Vizitele înalților oficiali au demonstrat că Moldova a apărut pe harta lumii, cu obiective și planuri stabilite, în interesul cetățeanului.

Rusia se teme de prietenia cu SUA pentru ca sub coastele acesteia să nu apară un Scut Antirachetă, instalat undeva la Anenii-Noi, sau Soroca, sau oriunde în Moldova. De UE se teme pentru că hotarele Uniunii vor fi chiar la Nistru, iar Ucraina va fi ușor absorbită de UE, mai ales că între Ucraina și Uniune nu rămâne un petec de pământ în afara steagului albastru, cu stele. La fel, stabilirea hotarelor UE pe Nistru înseamnă și apropierea NATO de Rusia, fiind chiar la 400-600 metri de bazele militare rusești.

Aceste scenarii sperie rușii, iar apropierea NATO de Imperiul rus este un pericol pentru ei, mai cu seamă posibila instalare a unui Scut Antirachetă pe teritoriul fostului stat sovietic, pe care să fie lipit abțibildul cu însemnele USA.

Astfel, astăzi, la ora 10:00, Rusia va scoate în coloană oamenii săi, achitați probabil cu milioane, sau salariați de rând. Astăzi vom afla cine sunt agenții secreți ai Rusiei în politica Modovenească, care ne tot încurcă ițele între Est și Vest, de atâția ani.

Chiar dacă nu este votată o lege a lustrației, astăzi vom afla cine sunt cei care cad sub incidența acesteia, aflându-se încă în funcție, sau deveniți recenți ortaci ai ”Mamei Rusia”.

Recomand: De fapt, demiterea lui Filat este fatală pentru PD, iar anticipatele discreditează toată Alianța

Distribuie acest articol