Așa este de peste 1 an, chiar în fața Primăriei Chișinău. O fi Chirtoacă gospodar?

În fața Primăriei Chișinău este o stație de troleibuz, care nu mai are acoperiș de peste un an de zile. Astăzi am avut ocazia să aștept pe cineva în fața primăriei și din nou în fața ochilor am văzut această oprire rușinoasă.

Nimeni de la Primărie nu pune mâna să o repare, chiar dacă pe timp de ploaie cei care stau în stație nu au unde se adăposti. Cu toții au sperat că policarbonatul va fi schimbat în timp scurt, dar au trecut zile, luni, de când situația nu se mai schimbă. Am așteptat și eu, dar nimic.

Cu siguranță cei de la Primărie dau vina pe firma Epamedia, care a construit opririle din capitală, pentru că e mai ușor să arunci responsabilitățile în brațele cuiva, decât să recunoști că puteai să rezolvi și să pui o bucată de plastic, care costă puțin peste 2000 lei.

Probabil din principiul ”nu mă bag pentru că e firmă privată”, primăria evită să scoată o mie, două de lei, din colțun și să facă condiții decente pentru bătrânii care stau și așteaptă transportul public, în ploaie, iar iarna în vânt și zăpadă peste cap.

Din câte am observat, pe frontispiciul stației încă nu scrie că este monument. Deci burghiul, inclusiv cel confiscat de la Ignatenco, poate fi pus la lucru peste drum de primărie și se poate de reparat măcar această stație.

Nu știu cât timp va mai fi așa, dar vedem că chiar din ușa primăriei se demonstrează că Chirtoacă nu este un gospodar precum spune.

Înainte mă gândeam că Chirtoacă vine și se duce noaptea de la Primărie, pe întuneric și cu luminile de la mașină stinse, să nu vadă cum arată capitala, pe care a transformat-o într-un depozit de gherete și un epicentru al dezordinii.

Ce-l încurcă pe Chirtoacă să semneze o dispoziție de lucru și de plată? Oare tot comuniștii care au fost la guvernare sunt vinovați că în fața primăriei este o stație fără acoperiș? Cred că nu-l încurcă nimic decât incompetența. Încă se vrea mai sus… deputat, ministru, premier sau președinte… stai omule unde ești, până la finele mandatului și pleacă de unde ai venit, pentru că folos din tine aproape nimic.

Vedeți foto rușinoase:

 

Au meritat alegătorii așa condiții? A uitat Chirtoacă votul pe care l-a primit?

Distribuie acest articol