Andrei Nastase, strânge corturile și fă curat în PMAN!

Andrei Nastase a rămas ca boul. Curtea Constituțională a desființat astăzi și ultimul motiv de proteste, așa că următorul Președinte al Republicii Moldova va fi ales prin vot direct. Nu este nevoie de referendum și nici de semnăturile pentru care acumularea cărora Țopii, Filat și Nastașii au cheltuit zeci de mii de lei. Mai pe scurt, Nastase a rămas cu vorbele în vânt și cu banii partenerilor aruncați în vânt.

Dacă vă amintiți, Nastase a chemat oamenii în stradă timp de un an să protesteze împotriva politicianului care a furat Banca de Economii. Tema a fost schimbată după ce a înțeles că până și salariul său primit în plic este din banii proveniți din buzunarul BEM. Ulterior Nastase a început să strige împotriva Guvernului. Ei bine, Guvernul a căzut din cauza arestării președintelui PLDM. Era inadmisibil ca reprezentanții unui partid cu președinte corupt să rămână la putere. Ce schimba doar arestul aplicat în privința lui Filat? Nimic! După arest Nastașii au început să protesteze împotriva Parlamentului, cerând dizolvarea și alegerea Președintelui RM prin vot direct. Ei protestau doar pentru „zaciot”, pentru că de fapt Nastașii, Țopii, Filat și restul din gașcă nu și-au dorit niciodată un Președinte ales de popor. Ei primii se împotriveau, iar protestele erau de formă. Uite că și aceste temeiuri au fost anulate. În sfârșit Curtea a restabilit prevederile constituționale din 2000, modificate atunci de regimul Voronin, iar odată cu această modificare a dispărut și ultimul temei de dizolvare a Parlamentului.

Deși absolut toate motivele de protest au fost stinse, inclusiv demisia Procurorului general, Nastase nu se grăbește să strângă colibele din PMAN. Probabil o să le țină acolo până când va obține drept de privatizare a locului din PMAN, pentru că el la jafuri se pricepe bine, asta dacă ne amintim de participarea la atacul raider asupra AirMoldova, împreună cu Vlad Filat, Sturza și Țopii.

Nastase, mergi prostule în PMAN să ridici colibele, pentru că nu mai ai motive de protest. Nu uita să faci curat din urma ta! Oamenii au obținut ce au vrut și fără protestele tale de doi bani. Ești un ratat care s-a folosit de oameni în cel mai josnic mod, așa că ai ultima șansă de retragere în tihnă și pace! Nu căuta să-l înlocuiești pe Filat, deoarece poporul acesta nu va mai vota grupul criminal din care faceți parte! Rupe-o din PMAN!

 

Distribuie acest articol
One Comment