Andrei Nastase s-a facut de rusine cu doua zile inainte de Congresul DA

Vineri seara unii membri ai Platformei DA si Partidul Nostru au organizat un protest de sustinere a romanilor care protesteaza la Bucuresti si in toata Romania. Insa protestul de la Chisinau s-a adeverit a fi un fîs, iar cei iesiti in fata Monumentului lui Stefan cel Mare au intors tema si cereau deja alegeri anticipate in Moldova si restituirea miliardului furat cu implicarea lui Vlad Filat.

Dupa cum am scris si ieri, protestul de la Chisinau a fost o incercare din partea lui Renato Usatii sa organizeze un nou protest stradal. Pana la urma am inteles ca s-a alipit si Andrei Nastase, liderul DA, dar aceasta nu a ajutat cu nimic.

Potrivit celor date de presa, inclusiv live, in fata Monumentului din centrul Capitalei au fost doar cateva persoane, desi de organizare s-au ocupat doua partide, iar finantarea a venit de la Renato Usatii.

Prezenta mica la protestul de ieri este o adevarata rusine pentru Andrei Nastase chiar cu doua zile inainte de Congresul DA. Pe tipuri, țîncul Topilor scotea mii de oameni, tot cu ajutorul lui Renato, dar ieri a reusit sa-i scoata doar pe Alex Cozer, I. Casu si inca vreo doi din PN si DA.

Protestul esuat de vineri ar trebui sa fie pus in discutie la urmatorul Congres DA, deoarece s-a demonstrat in PMAN ca Nastase nu mai are autoritate in randurile membrilor de partid si nici popularitatea din 2015 si prima jumatate a anului precedent. Regele este in curul gol.

Anterior am scris despre cauzele care au dus la scaderea increderii in Andrei Nastase. Iata ca, desi se mai tine cu nasul in sus, presedintele DA a fost puternic afectat de dezvalurile din presa despre spalarea banilor prin intermediul conturilor bancare deschise pe numele mamei sale, despre participarea la atacul raider de la Air Moldova si, in special, in ultima perioada este acuzat ca a estorcat protestatarii si membrii DA de toate donatiile din PMAN.

Nastase a trecut din “speranta politica” in “escrocul ordinar”. De fapt, el era escroc si pana la formarea DA, respectiv a revenit la vechea meserie de hot sub lumina soarelui.

Eu sper ca la urmatorul Congres al DA vor trage bine toate acuzatiile impotriva actualului lider, iar in consecinta el sa fie fugarit cu suturi in fund.

Distribuie acest articol