Andrei Nastase primeste placere atunci cand isi bate joc de oameni?

Se pare ca Andrei Nastase este un pervers politic si primeste placere atunci cand isi bate joc de oameni.

In anul 2016, cand protesta alaturi de Dodon si Usatii, Andrei Nastase a chemat oamenii in strada si i-a pus sa scandeze in favoarea alegerilor prlamentare uninominale. Atunci, din numele lui Nastase si al Platformei DA, un oarecare Valeriu Pasa striga de pe scena din PMAN ca fiecare cetatean trebuie sa aiba dreptul sa-si aleaga deputatul si, daca este cazul, sa-l demita.


Daca rasfoim arhivele, Nastase spunea mereu ca la protestele sale participau peste o suta de mii de oameni. Deci, in ianuarie 2016 s-au votat uninominalele prin votul a peste o suta de mii de protestatari. Astfel, votul popular a fost dat, iar atunci era pe placul leprei din fruntea DA.


Mai sus este prezenta de la protestul din 2016. Tot in ziua respectiva, in public era si Maia Sandu, care-si tragea foto cu Pisica de la Ialoveni.


La situatia de ieri si de azi, dupa ce Plahotniuc a anuntat ca inainteaza un proiect despre uninominale, lui Andrei Nastase i s-a sculat altfel, iar acum este gata sa cheme oamenii sa protesteze deja impotriva solicitarii votate in ianuarie 2016. Om bolnav.

Uneori am impresia ca Nastase este un politician psihopat, un pervers. Alte explicatii nu-i pot gasi pentru toate acrobatiile lui in politica de pe Bic. In 2016 era DA, in 2017 – BA. Asadar, anul trecut avea o boala, iar acum alta. Numai psihopatii pot sa se joace cu vorbele si sa-si bata joc de oameni in asa fel.

Interesant, cant timp acest psihopat pervers inca va primi placere batandu-si joc de oameni si de sentimentele lor? Oare cand oamenii se vor trezi si vor intelege ca sunt folositi de grupurile de interese din spatele acestuia? Oare votul uninominal va fi suficient ca sa nu vedem asa bolnavi in Parlamentul de la Chisinau?

Cele de mai sus se refera si la Maia Sandu. Ea nu este mai sanatoasa.

Distribuie acest articol