Andrei Nastase o ferește pe Maia Sandu destul de insistent

Ieri a fost prezentat un nou sondaj de opinie despre șansele politicienilor și partidelor de a ajunge la conducere. Sondajul o arată pe Maia Sandu pe locul doi, iar pe Andrei Nastase exact unde-i este locul, adica în afara cursei pentru prezidențiale.

Am notat anterior, că Andrei Nastase este deranjat foarte mult de creșterea Maiei Sandu în rândul electoratului Platformei Demnitate și Adevăr. Chiar și pe siteul Platformei DA Maia Sandu este mai sus decât Andrei Nastase, asta demonstrând că electoratul o dorește pe Maia în locul lui Nastase.

Andrei Nastase, amenințat de propriul electorat că poate fi aruncat din căruță, a decis să anunțe candidatura sa pentru prezidențiale. Notam, cu referire la această lansare, că se va face presiune prin JurnalTV și presa PLDM în vederea „identificării” lui Nastase în calitate de candidat unic al partidelor extra-parlamentare.

Iată că se întâmplă exact cum am atenționat săptămâna trecută. Ieri JurnalTV a organizat un sondaj în direct, în urma căruia imaginea lui Nastase a fost spălată destul de insistent, respectiv Maia Sandu a fost plasată mult mai jos decât arată sondajele reale, inclusiv cele de pe siteul Platformei DA.

Înțeleg sondajul JTV de ieri și intenția de a manipula opinia publică cu privire la candidatul „dreptei”, dar așa modalități de luptă pe interior demonstrează dorința arzătoare a lui Andrei Nastase să ajungă președinte. Probabil trebuie să amintesc că Andrei N. este reprezentantul unor hoți în lege, raideri puși pe fugă, om din grupul lui Lucinschi. Scopul lor este să repună mâna pe putere. Nastase este ultima șansă, pentru că Maia Sandu nu va da ascultare și nu va dori să participe în scheme ilegale.

Îmi este foarte interesant cum va proceda și Maia Sandu după aceste „padle” din partea lui Nastase. Toată colaborarea lor se duce de râpă zi de zi, fapt demonstrat prin acțiunile Nastașilor și slujilor de la curtea Țopilor.

Persoanele care au crezut în sinceritatea lui Nastase trebuie să revizuie poziția avută. Se vor îngloda cu un așa candidat.

12063723_10204627095677734_5329503594749873726_n

Distribuie acest articol