Andrei Nastase nu poate rezista fără extremiști

Vin tancurile. De această dacă nu mai este o glumă de prost-gust sau o metaforă politică. Andrei Nastase și Dolganiuc au anunțat deja că pe data de 24 aprilie sunt gata să ardă Parlamentul, Guvernul și Președinția, doar să pună mâna pe putere înainte să fie condamnat definitiv și irevocabil amicul lor Vlad Filat.

Citește pe hotnews.md: Protestele din 24 aprilie s-ar putea transforma în maidan. Iată ideile unuia din liderii protestatarilor

Anunțul lui Nastase și Dolganiuc vine la pachet cu intenția lui Petrenco de a se alătura și acesta protestatarilor din PMAN, fiind astfel piesa de schimb care va fi pusă în locul lui Igor Dodon și PSRM.

Ursachi_md24.info_

Vedem că Nastase nu poate răsufla dacă în preajma sa nu are proruși sau extremiști. A divorțat de Dodon, ca acum să anunțe deja mariaj cu gruparea extremistă cercetată penal de instanțele naționale, apărată deschis de aceeași platformistă Ana Ursachi. Totul se leagă și, după ce a prins contur anterior, astăzi vedem deja planuri bine intenționate și îndreptate împotriva distrugerii Republicii Moldova.

După câte vedeți în Moldova se vrea un maidan ucrainesc, însă scopurile sunt diametral opuse. Ucrainenii au murit pentru ieșirea de sub dominația rusă, iar Nastase, Dolganiuc, Natașele și Boțanii vor să ne repună în slujba Țarului.

Nu uitați pe data de 24 să vă uitați de câteva ori în stânga, apoi dreapta, spate și înainte. Da, veți vedea mulți rași pe cap și vorbitori de limbă rusă. Ei nu vor fi acolo pentru revendicări democratice și să lupte cu Plahotniuc. Vor fi aduși să facă alte lucruri, însă pentru care vor purta răspundere numai protestatarii de bună-credință.

Vă doresc protest ușor alături de Petrenco și gruparea lui! Succes!

Distribuie acest articol