Andrei Nastase este un psihopat politic

Candidatul mafioților și condamnaților Țopa, susținut aici în Moldova de Petru Lucinschi, precum și de întemnițații Vlad Filat și Veaceslav Platon, o comite în fiecare zi, iar greșelile admise de el demonstrează că suferă de o psihoză politică, boală care poate fi tratată doar la spitalul specializat din Costiujeni.

PSIHÓZĂ, psihoze, s. f. Boală psihică manifestată prin tulburări ale comportamentului, gândirii sau afectivității de care bolnavul nu este conștient și care necesită izolarea acestuia. ♦ Stare de spirit bolnăvicioasă, caracterizată printr-o surescitare obsedantă și contagioasă, creată de cauze exterioare.

Probabil veți spune că titlul meu este exagerat, dar ce am scris mai jos descrie perfect evoluția maladiei de care suferă Andrei Nastase, liderul Platformei DA, autoproclamatul Președinte al Consiliului Marii Adunări Naționale, sluga grupurilor mafiote, om implicat în delapidarea averii de stat, în spălare de bani și evaziune fiscală.

  • Andrei Nastase – presupusul politician cinstit și curat ca lacrima

După eliminarea lui Sergiu Mocanu de la JurnalTV, care a servit câteva luni bune intereselor de la Frankfurt, adică ale condamnaților Țopa, pe arena politică și în obnalul mediatic a apărut Andrei Nastase, avocatul așa zișilor oameni de afaceri, cel care a publicat recursul împotriva condamnării oamenilor care ne-au lăsat fără AirMoldova, au devalorizat Banca de Economii și s-au băgat prin Vlad Filat în afacerea cu dializa și altele. În scurt timp s-a demonstrat că Andrei este implicat direct în jefuirea statului, fiind de fapt partenerul Țopilor, nu doar apărător sau fost procuror.

  • Andrei Nastase – spălător de bani, evazionist fiscal, implicat în atacuri raider

După avansarea lui Andrei Nastase în politica de la Chișinău, în special după ce Vlad Filat, colegul său de facultate, a fost arestat, în spațiul mediatic a apărut, pe surse, documente confirmative și dovezi concludente despre implicarea lui Nastase în spălătorii de bani, evaziune fiscală și în atacuri raider. El a negat de al început averea obținută din toate aceste activități ilegale, ca mai apoi să apară la TV, emisiunea Asfalt de Moldova, unde și-a etalat casa luxoasă.

Informația despre transferul de milioane pe conturile mamei sale, fără ca bătrâna femeie să cunoască despre așa ceva, a fost dovada clară că actualul candidat al Platformei DA nu este curat ca lacrima și nu este demn să ocupe funcția de Președinte al Republicii Moldova. Or, din câte dorește poporul, nu poate fi pus în fruntea țării un om cu trecut penal, un criminal economic.

În legătură cu banii transferați pe contul mamei, fapt negat inclusiv de pe scena din PMAN în fața susținătorilor orbi, precum și la JurnalTV, Andrei Nastase a lansat minciuna că toată informația a fost trucată la comanda lui Vlad Plahotniuc, iar propria mamă nu ar fi declarat că nu are bani pentru viață și tratament. Andrei Nastase, având în subordine un trust media, altul fiind afiliat, a mers cu emisiunea în ograda mamei și a încercat să arate oamenilor câte grijă are el de ea, deși bătrâna a spus cu propria gură și cuvinte că nu a văzut niciun ban de la fiul ei Andrei.

Evident, Andrei Nastase a mințit când a negat implicările în spălări de bani, implicând și propria mamă, iar mai apoi a ieșit în fața oamenilor și a recunoscut aproape tot, dar motivând că era avocat și se temea că va fi persecutat, de aia a transferat banii pe conturile mamei și ale soacrei. Ei bine, în Moldova sunt mulți avocați, iar majoritatea din ei, care lucrează cinstit, încasează banii pe propriile conturi bancare, deoarece pot motiva proveniența acestora. Andrei Nastase, psihopatul politic al Platformei DA, a decis că este mai bine să ocolească sistemul fiscal din țară, a tăinuit proveniența banilor și i-a cheltuit după bunul plac. Avocații, cum se recomandă el, achită 18% impozit pe venit. Nastase, eroul unora, nu a achitat impozitele, a făcut evaziune fiscală, iar după aceasta mai are tupeul să ceară de la guvernanți condiții mai bune de trai pentru tineri și bătrâni.

  • Andrei Nastase – un mincinos și un visător cu ochii deschiși

Deja suntem obișnuiți să vedem în fiecare seară la TV aceleași mutre sinistre și să auzim aceleași minciuni din gura lui Andrei Nastase sau din gura împuțită a slugilor sale. Ieri, spre exemplu, Nastase a fost prins din nou cu minciuna chiar în timpul când făcea subiect de știre pentru JurnalTV și TV7. Nastase, deși este avocat și poate face diferențele foarte bine, a încercat să mintă cetățenii că un anumit concurent electoral a prezentat doar 16 mii de semnături, nu vreo 29 de mii. Nastase a uitat să menționeze că CEC se oprește din verificatul semnăturilor dacă ajunge la cifra suficientă pentru înregistrarea în cursă. Inclusiv în cazul lui se vor opri la 16 mii de semnături, chiar dacă a depus mai multe. CEC nu trebuie și nici nu este necesar să cheltuie bani pentru verificarea surplusului de semnături prezentate de candidați.

Acest candidat psihopat politic al PPDA, Andrei Nastase, a spus la un post TV că orice soldat visează să ajungă general. Atunci el a răspuns în acest fel că nu are de gând să cedeze candidatura altcuiva. Motivele sale au fost clare pentru toți, fiindcă înțelegem misiunea primită de la grupurile de mafioți și de criminali în lege. Iată că unii nu l-au ascultat atunci suficient de bani și s-au lansat cu el în parteneriat, dar visătorul a dat cu piciorul și a făcut în fel și chip încât să pice el în picioare, ca pisica.

  • Andrei Nastase – candidatul bazat pe minciuni

Cu siguranță o să mă întorc la această temă, deoarece este una destul de actuală și ar trebui să fim atenți în această campanie la fiecare minciună rostită în public de anumiți candidați. Dacă ați fost atenți, dar sunt sigur că stați lipiți de ecrane și difuzoare, Andrei Nastase este unul din candidații care se bazează doar pe minciuni și dorește să învingă doar datorită lor. Nastase nu are susținere din SUA și nici din UE, minciuna fiind principalul partener de nădejde.

Observați că, timp de peste un an de zile, Andrei Nastase s-a manifestat pe scena politica ca un adevărat bolnav de cap. Ba nu este implicat, ba este și o făcea cu bună-știință, ba nu se cunoaște cu Țopii, ba este finul mafiotului Țopa. Dacă e să luăm rând pe rând toate discursurile lui Andrei, iar ele nu sunt puține, am putea înregistra vreo 10GB de contraziceri în declarații. Păcat că simplii cetățeni nu sunt atenți și-l susțin pe acest psihopat politic.

P.S. Fiți atenți la imaginea de mai sus. Aveți grijă pe cine votați!

Distribuie acest articol
One Comment