Andrei Nastase este un poponar politic

In aceste clipe este in plina desfasurare Dialogul puterii cu societatea. La discutii au incaput si reprezentantii Platformei DA, anume acea miscare social-politica care cerea in protestele precedente sa fie un dialog constructiv si lung cu puterea. Cel care a citit alocatiunea PDA a fost nimeni altul decat procurorul Nastase, individul care a lasat functia in procuratura dupa ce Topii au fugit din tara.

Nastase, Andrei, a deschis gura pentru cateva minute, apoi a luat apa in gura si a fost lipsa de la discutii. Din aceeasi sticla au baut si ceilalti reprezentanti, mutind toti in fata Presedintelui, Premierului si Presedintelui Parlamentului, chiar daca acest dialog, daca este sa fim sinceri, a fost organizat anume la cererea “protestatarilor”.

Ce a facut Nastase? A venit in fata puterii si a pierdut din nou curajul. A citit un mesaj scris in Germania, de Topi, dupa care si-a amintit ca nu mai are gir sa vorbeasca ceva. Probabil ca, pe langa lipsa permisiunii, nu mai avea si timp de antena pe JurnalTV, pentru ca discutiile ulterioare nu au mai fost transmise, fiind intrerupt live-ul de la Parlament.

Si cand te gandesti ca au proclamat Jurnalul post national… National pe dracu, pentru ca dau pe post numai ce vor Topii si poponarii lor, in rest nimic.

Seful Platformei, acest Andrei Nastase, a demonstrat astfel ca este un poponar politic, cu interese de grup, iar aceste interese nu sunt deloc in favoarea poporului. Scopurile lor, dupa cum am spus si anterior, sunt instaurarea unei alte puteri, iar sondajele recente ne arata ca stanga sta cel mai bine. Cu siguranta ei pentru asta lupsa, sa revina comunistii, insa sub drapelul altui partid. Sa nu uitam ca mai multi comunisti sunt la Dodon si Usatii, iar ei sunt acum favoritii, inclusiv pentru Nastasi.

Nu o sa vedeti la JurnalTV cat de badaran este Nastase, pentru ca acest post “national” nu prezinta nimic altceva decat pozitia PDA. Nu o sa vedeti nici dialogul cu puterea si nici solutiile prezentate. Va fi tot asa cum a fost de fiecare data. Daca tineti minte, Nastase se ducea la Guvern si vorbea una, iar in PMAN spunea alt lucru cu totul. Ratatul acestea a fost dat de gol si de catre Timofti, cand a spus ca cerut demisia, iar Presedintele ar fi refuzat. De fapt, dupa cum a demonstrat si videoul publicat de Presedinte, Nastase a fost impotriva demisiei lui Timofti, insa in PMAN a spus exact ce au vrut sa auda stapanii sai.

Nu stiu ce politica este aceasta la Nastase, insa cert este ca un dialog cu puterea nu se poate limita la citirea unui text. Vii si discuti cu oamenii daca vrei schimbare, nu te scarpina la oua, dupa care spui ca nimeni mimic nu vrea sa faca. Nastase se scarpina la oua de ceva luni, iar in timpul liber le scarpina celorlalti membri PDA, sa-i tina si pe acestia in priza.

Asta e politica PDA, oameni buni. Voi sunteti gata sa va lasati pe mainile unor labagii politici? Da, Moldova are nevoie de o schimbare, insa nu de alternativa idioata a Nastasilor!

Distribuie acest articol