Anatol Țăranu, analistul devenit gropar

De la început trebuie să amintesc articolele ”Despre consilierii lui Filat” și ”Filat și-a scos păpușile la plimbare”, scrise mai înainte pe blogul meu, cu referire la activitatea acestor consilieri oficiali și neoficiali ai PLDM-lui, dintre care face parte și Anatol Țăranu, analistul devenit gropar.

Mă uitam zilele trecute la televizor și mă gândeam sa-i trimit un mesaj așa-zisului analist politic, Anatol Țăranu, să-i spun că în RM s-a format noul Guvern, s-a terminat războiul, deci trebuie să lase la o parte tezele pe care le avea dinainte pregătite și să trăiască în realitățile zilei.

Țăranu însa nu poate să facă asta, va explic de ce. El este cel care a îngropat liniștea politică a Republicii Moldova, el este cel care a avut aceea idee debilă de rupere a acordului alianței, este cel care a stat în spetele anunțului făcut pe 13 februarie de Filat. Acest așa-zis analist politic, ar trebui izgonit cu pietre din țară pentru ce a făcut și interzis la TV, pentru că aberează în continuare. Unii spun că el este unealta Moscovei (Mâna Moscovei), iar dacă judecăm după dezastrul pe care l-a produs în țară, avem motive să luăm în calcul și varianta asta. Țăranu continuă și acum să provoace tensiuni pe la televiziunile pe la care merge, vrea să-i arate lui Filat că el continuă lupta, că pe 13 februarie a făcut bine ce a făcut. Numai că intre timp Filat s-a trezit și a apucat să se salveze și să iasă de sub influența acestui individ care ascunde sub ocupația de analist niște interese obscure, care nu au nimic cu interesul țării noastre.

Acest Anatol Țăranu realizează și un top, al influenței politicienilor, despre care spune că e făcut împreuna cu zeci de analiști. De unde ia Țăranu zecile astea de analiști? Din Moldova??? Poate de la Moscova sau poate din imaginația lui. Cert este că acest top este o tâmpenie atât de mare, încât nici media nu-l mai ia în serios, am văzut că doar doua-trei surse media fără impact îl mai preiau.

Până acum nu l-am luat în serios pe acest analist “verde” dar acum, când văd cu câtă energie se zbate să tensioneze din nou scena politică, să bage noi intrigi și suspiciuni intre PLDM si PD, înțeleg ca acest individ este periculos și nu acționează de capul lui, el nu e doar verde, el doar își ascunde la rădăcina stejarului anumite interese.

Distribuie acest articol