Americanii nu cred o iotă din ce spun Nastașii

Acum va dati seama cat de singuri sunt cei din Platforma DA?

Americanii au pus punctul pe i in toata treaba cu vizita lui Plahotniuc in SUA. Au pus punctul si in privinta Guvernului Filip. Doar prostii mai pot nega acum sustinerea partenerilor externi, si tot acesti prosti mai pot spune ca Moldova nu este vazuta cu ochi buni in SUA si UE. 

Vizita lui Plahotniuc demonstreaza ca tara noastra este pe agenda americana, iar Ambasadorul a confirmat ca SUA sunt obligate sa colaboreze profesionist cu acest Guvern constitutional.

Mai incap speculatii?

Dupa zarva aceasta mi-a venit in minte momentul cand Andrei Nastase a iesit de la intalnirea cu Pirkka Tapiola. Atunci a strans din umeri cand a fost intrebat de presa despre rezultate si i-a fost rusine sa spuna ca Tapiola a parasit masa de discutii cu vreo jumatate de ora in urma, iar asa zisii protestatari au ramas sa discute cu secretarul sau. Va inchipuiti la ce nivel au fost tratati, da? Iata ca dupa confirmarile venite din SUA Nastase devine acelasi personaj stupid. A facut zarva prin intermediul postului TV subjugat, ca pana la urma americanii sa nu creada o ioata din toate prostiile indrugate acolo.

Stiti de ce americanii si europenii nu-i cred pe Nastasi?

Pana acum cativa ani organismele internationale aveau incredere in rapoartele guvernarilor si ambasadorilor acreditati. De la o vreme SUA si UE strang informatii personal, inclusiv prin intermediul consultantilor infiltrati in mai multe institutii de stat de la noi. Cu ajutorul informatorilor oficiali, platiti bine, partenerii externi cunosc tot ce se petrece in structurile statale. Un exemplu in acest sens este tacerea in privinta lui Vlad Filat. Europenii au adus-o pe dna Procuror din Romania, a vazut dosarul si dovezile, dupa care toti au fost informati corect si obiectiv despre cat de vinovat este Vlad Filat. Iata din aceasta cauza, pentru ca americanii si europenii culeg singuri informatiile necesare, niciodata Nastasii nu vor putea merge in fata lor cu prostii nefondate. Tot ce se indruga la TV sunt niste prostii, crezute doar de redactie, si lasate fara reactie din partea partenerilor.

Despre intalnirea cu Nuland

Si despre aceasta intalnire aproape ca nu mai incapeau speculatiile in ecranele JurnalTV si pe paginile ZiaruluiNational. Acestia s-au grabit sa bage acolo niste taxe pentru care poti da mana cu anumite persoane, dupa care sa spui ca ai avut o intalnire destul de importanta.

Ieri Ambasadorul SUA a confirmat ca intalnirea Plahotniuc – Nuland a fost una la solicitare si organizata la nivel oficial. Respectiv intalnirile la nivel oficial nu se platesc! Or, nici Ambasadorul si nici adjunctul secretarului de stat nu primesc mita pentru a se vede cu cineva! E absurd sa spui ca Plahotniuc a platit bani pentru a ajunge pana la Casa Alba.

Sigur, JurnalTV si ZN nu vor difuza confirmarile Ambasadorului, ori chiar vor depune efort sa le distorsioneze, asa cum sunt obisnuiti sa manipuleze opinia publica.

Ar fi cazul ca JurnalTV si ZN sa ceara scuze de la americani, pentru acuzatia de luare de mita!

Despre urletele lui Grigoriu

Fatuca asta cu interes din Platforma DA tipa la Ambasador de ce i-a permis lui Plahotniuc sa mearga in SUA sa se vada cu mai multi oficiali. Ea este suparata ca VP a avut posibilitatea sa vorbeasca personal cu Nuland, inclusiv cu conducerea FMI. Mai mult, Grigoriu baga in carca Ambasadei SUA, ca prostestele stradale, probabil si violentele, au fost la indicatiile lor. Aceasta este inca o prostie grosolana venita din partea Platformei DA! Cand ambasadele au sustinut macar putin prostestele stradale? Oare nu i-au fugari pe platformisti cu tot cu slogane?

E timpul ca platformistii sa bea putina apa si sa se linisteasca. Se vede de la o posta ca nu au sustinerea partenerilor externi de dezvoltare. Toti au inteles ca unica sustinere a celor din Platforma DA sunt banii Topilor, ai lui Filat, Lucinschi si multi alti politicieni care au reusit sa fure Moldova de multe miliarde de lei. Protestele DA sunt la indicatiile oligarhilor si finantate din banii furati de la BEM, AirMoldova si din alte privatizari ilegale in fruntea carora au stat toate personajele plasate acum in spatele asa ziselor prosteste antiguvernamentale.

Un mesaj pentru Grigoriu: Sa ridici glasul la Ambasadorul SUA este cum ai ridica mana la propriul tata. Sa nu uitam ca americanii au scos Moldova din multe belele. Tineti prostestele pentru voi si mai atent cu amenintarile! Echilibrati putin gandurile tulburate de banii Topilor!

In general, despre vizita lui VP in SUA

Eu inca nu am inteles pana la urma pentru ce i-a trebuit lui VP sa mearga in America. Probabil este apasat cu fel de fel de acuzatii nefondate si a decis sa mearga personal sa explice partenerilor externi ca toate gogoașele de la TV si cele iesite din gura unor politicieni sunt doar niste prostii. In mod normal, daca structurile SUA sau UE detineau ceva despre Plahotniuc, acesta nu trecerea de controlul de la usa incaperilor unde se afla oficialii. Accesul acestuia in mai multe institutii americane confirma ca pe urmele lui VP nu sta nimeni, cu exceptia nalucilor de genul lui Andrei Nastase, Grigoriu, Topii, Filat si multi ani prapaditi.

Apropo, Natalia Morari inca nu a spus ca Ambasadorul SUA este capturat?

Distribuie acest articol