Amazoana lui Filat sfidează sărăcia din țară cu rochițe scumpe?

Ați auzit de sărăcia din țară, stârnită după ce Vlad Filat a furat miliardul? Cu siguranță da! Dar uite că cineva nici nu a auzit și nici nu se ascunde. Angela, Amazoana lui Filat, criticând pe internet despre cât de nevinovat este soțul ei, a găsit și site-ul nelly.com, de unde s-a inspirat și a cumpărat o rochiță care costă cât 20 de pensii de la țară. Se vede că Angela sfidează sărăcia cu hăinuțe scumpe. Ea nu simte ce simte și poporul. Bogații nu simt lipsele. Ei nu plâng în pumni și nici nu se ascund în șopron, pentru că nu au motiv să prețuiască pâinea, apoi terfele.

Apropo, așa rochițe nu mai sunt în stoc. Se vede că Amazoana a cumpărat-o să o poarte în exclusivitate.

Dragi cetățeni, voi, în schimb, sunteți datori statului cu câteva mii de lei, pentru că trebuie de întors miliardul furat de la BEM. BNM a zis că tot ce a furat Filat se pune pe spatele datoriei de Stat, respectiv pe al nostru. Să nu uitați că, citind-o pe Angela pe Facebook, voi de fapt urmăriți pe cineva care cheltuie banii voștri. Nu uitați să-i dați Like 🙂

Angelica in rochita scumpa

Distribuie acest articol

4 comments

 1. Esti o baba , Gandrabure.
  Ai gasit ocupatie.
  Tie nu ti-e rusine sa te privesti in oglinda, muiereo?
  Articol ieftin de cancan. Fu.

 2. Articol de 30 de arginți.
  Cred că Gonța a avut salariu foarte bun la ProTV și-și permite o rochie.

 3. Cornel nu te mustra constiinta ca primesti bani pt aceste articole de kkt. Cred ca iti poti permite si tu asa o rochita.

Comments are closed.