(AUDIO) Am înțeles că principiul de colhoz încă este valabil

Pe internet au apărut înregistrări audio din Dosarul Vicol, reținut recent de CNA.

Nu este clar cine a distribuit materialele audio și de unde parvin acestea, dar dintr-o scrisoarea publicată pe internet pare să fie din dosarul nominalizat, iar toate înregistrările ar fi fost expediate chiar de procurorii anticorupție, mai ales că o parte din înregistrări au fost descărcate de pe www.transfer.ro, des utilizat de CCCEC (Actual CNA) pentru expedierea la presă a materialelor audio/video în cazul când se fac rețineri.

Pe lângă acestea, chiar dacă aceste înregistrări au fost date de procurori, înțelegem că Vlad Filat se comportă ca un Председатель колхоза, iar subalternii au același comportament, coordonat parcă cu Șefu. Înțelegem că principiul de colhoz încă este valabil, iar în Moldova multe se petrec chiar cu coordonare din casa Guvernului, sau din ministerele țării, ocupate de liberal-democrați. La fel, din același colhoz vedem că face parte și Dl Ciocan, care pare să țină umbra stejarului celor de la Basarabia Nord, care ar fi ”băieții” lui.

Nu cunosc cum fostul Șef de la FISC executa cele indicate de șefia partidului, dar vedem că Vicol este foarte receptiv și parcă stătea de serviciu la telefoane, executând întocmai ce se transmite de la conducerea colhozului.

Recomand să ascultați toată lista materialelor audio, apoi să vă creați propria părere despre ei, despre cei care ne conduc și ne tot spun că exercită Actul Guvernării. Da, Vlad Filat spune că vrea o administrare fiscală corectă și fără probleme pe cap, dar din altă parte vedem că și alte persoane au relații strânse cu actualul șef FISC. Dimineață am scris despre arătatul cu degetul în sus, spre seară se pare că se confirmă cele scrise de mine. Pe acest caz, cred că Vicol singur înregistra apelurile, ca măsură de asigurare a funcției, dar până la urmă a fost reținut de CNA, probabil înaintea MAI.

Distribuie acest articol
One Comment