Am denunțat un caz de corupție. CCCEC a pierdut materialele dosarului!

Update 29.09.2011: CCCEC și-a cerut scuze pentru acest caz! (voi scrie despre aceasta) 

Eu când nu dorm lucrez. În interes de serviciu, nu am dormit câteva zile pentru a aduna materialele necesare a fi anexate la un dosar, pentru a dovedi că infracțiunea economică a fost săvârșită.

Am căutat contracte, facturi, extrase de la Cadastru, detalii de la unele bănci, agenții și alte instituții ale statului. Până în final am adunat un dosar mic, cu doar 20 documente anexate, care în total a îngroșat dosarul cu aproximativ 60 de foi.

Am mai muncit două zile pentru a scrie ”Denunț” în adresa CCCEC, dă mă rog, după competență! Pe data de 21 septembrie, am depus Denunțul la ”Cancelaria” CCCEC, au aplicat o mică ștampilă pe prima pagină a exemplarului meu, ce înseamnă că au primit cererea împreună cu anexele, firește, cu enumerarea fiecărui document anexat.

Ieri, în timp ce plecam spre regiunea Centru a capitalei, tot în interes de serviciu, am fost deranjat la telefon de un domn de la CCCEC care a zis: ”Bună ziua, domnule când puteți să veniți la noi?”. Din start am înțeles pe ce dosar, pentru că e unul serios, mai ales că este implicată și o instituție de Stat, de la care se scot banii prin ”raider moldovenesc”. Noi ce bani în Buget nu avem sau ce? L-am întrebat pe domnul de la Centru pentru ce au nevoie de mine dacă totul la dosar e clar și trebuie să se apuce de lucru. ”Domnule, păi când veniți să aduceți materialele la Dosar? La noi au ajuns doar 8 file – Denunțul și Împuternicirea”. Eram în transportul public și m-am abținut să nu strig tare, dar m-am luat în mâini și i-am șoptit să fugă prin tot Centrul și să caute materialele pentru că eu am adus 60 foi, adunate în câteva zile. Domul a promis că revine peste câteva minute. În acest timp am decis să mă întoc la birou, pentru că oricum nu aveam altă opțiune decât să o iau aproape că de la capăt. Când am ajuns la birou a sunat și domnul de la Centru. Deja eram ca la mine acasă și mi-am permis să critic toată instituția pentru că nu sunt în stare să ducă un dosar de la etajul 1 până la etajul 2.

”Domnule, vă jucați de a combaterea corupției!”, i-am spus la final.

Ieri și astăzi am lucrat din nou pentru acel dosar. De data aceasta îl primește doar cu Act de primire-predare!

Reforme la CCCEC ??? 

www.gandrabur.net

Distribuie acest articol