Am cumpărat coroană pentru mormântul lui Vlad Filat

Poate ca sunt prea nebun cu acest text si titlu, insa ma simt obligat sa fiu pregatit pentru un eveniment tragic care ar putea sa se petreaca in politica moldoveneasca, dupa cum avertizeaza si Vlad Filat. Mai devreme sau mai tarziu politicianul va muri – fie strangulat cu “rîzîna” de la chiloti, fie injunghiat de cineva, la comanda. Nu cunosc ce va fi mai departe. Nici Filat nu stie, dar simte ceva. Simte ca cedeaza, si ar putea sa-si puna capat zilelor, iar toata vina va fi varsata peste toti cei care au indraznit sa-l trimita acolo unde merita.

Cateva saptamani in urma, dupa ce Filat a fost incarcerat, circula pe internet o stire, precum ca presedintele PLDM s-a spanzurat in celula de la CNA. Noutatea era falsa, insa, dupa scrisoarea primita de Angela Gonta, ar ramane doar de schimbat data.

Moartea lui Filat va fi un eveniment tragic pentru multi, inevitabil. Toti oamenii mor. Unii mai devreme, altii mai tarziu. Si Butmalai a murit cu zile. Nu a mai apucat sa ne spuna cu ce se ocupa Vlad Filat. A murit in floarea varstei si mai puternic decat a fost vreodata. Asa e viata omului – prea scurta sa inteleaga ca nu mai poate indrepta nimic.

Am trecut pe langa cimitirul Armenesc si m-am pregatit. Astept ziua cand Filat va avea chiloti cu “rîzînă” mai trainica si vointa sa o faca. Dar, ar trebui sa stie ca nimeni nu va plange dupa el. Mai multi au plans din cauza lui. Este suficient!

Asadar, am cumparat coroana pentru mormantul lui Vlad Filat. Am cumparat rabdare si vointa sa cred ca intr-o zi vom scapa de toti. Ne-au furat de tot si in fiecare zi, si ne-au lasat in pielea goala cu datorii de miliarde. Merita oare sa fie iertati, deplansi la mormant, venerati, ridicati in slavi? Pentru ce? Pentru ca au distrus o tara? Filat merita soarta pe care si-a scris-o singur. Pentru ce ar trebui cineva sa planga la capataiul sau?

Am cumparat coroana pentru mormantul lui Vlad Filat, dar nu voi varsa lacrimi de durere. Cine stie, poate vor fi de bucurie. Va trebui sa-i multumim Dzeului sau ca a decis sa-l ia la El, sa raspunda Acolo pentru toate si pentru toti.

Am cumparat si flori pentru ultimul drum. Vreau sa plece frumos, dar pe o cale scurta.

P.S. Fiti tari! Nu cadeti in capcana lui Filat si a trustului sau. Ei incearca sa influenteze opinia publica. Vor sa se duca la judecatorie sa spuna ca viata lui Filat este in pericol, iar din acest motiv sa-l elibere. Nu cedati. Nu cedati, deoarece si voi sunteti in pericol. Filat la libertate inseamna hotie, jafuri si bataie de joc!

Scrisoarea lui Filat este un joc murdar si destul de prostesc. Sper ca vor regreta acest pas acei oameni care l-au gandit si l-au facut!

Distribuie acest articol
One Comment