Am avertizat despre Usatîi-Petrenco-Antifa fix o săptămână în urmă

IMG_0333.JPG

Astăzi sunt mai mândru ca oricând de organele de forță din Moldova. Au efectuat percheziții la sediile și domiciliile prietenilor unui „lider” politic din Moldova, unde au găsit arme grele, bani, planuri de acțiune și planurile cum să intre cu forța în sediul TVM, precum și în sediul CEC.

Vedem că, deși mai mult timp s-au căutat probleme prin ograda lui Igor Dodon și a PSRM, unde la fel au fost efectuate mai multe controale, printre care și financiare, procurorii și celelalte organe abilitate au găsit buba în lista lui Usatîi și în domiciliile celor care fac parte din acele organizații extremiste, afiliate Partidului Patria, condus de Renato Usatîi.

Am scris încă săptămâna trecută articolul prin care am arătat legătură dintre Renato-Petrenco-Antifa și protestele violente (Legatura: Usatîi=>Petrenco=>Antifa=>Proteste violente). Atunci am fost acuzat că bag frica în oameni fără temei și că Renato nu are legături cu tot ce se întâmplă și cu ce s-a găsit în casele celor de la Antifa, o organizație care și-a schimbat denumirea, nu și scopul.

Acum, după perchezițiile de azi, știm unde hibernează racii, știm că ei sunt pe lista lui Renato Usatîi, un reprezentant identificat al grupurilor criminale care încearcă să influențeze lucrurile în Republica Moldova.

Am scris anterior că proiectul Renato nu este al unui partid sau politician, deși poate greșesc. Renato Usatîi este un proiect al unor persoane care caută să cucerească Moldova și să facă aici tot ce vor, a grupurilor teroriste care stau acum în Ucraina și așteaptă ziua când să invadeze Moldova. Am accentuat atunci că aici sunt lăsate urme de criminalii care au împușcat în Ucraina mii de oameni pașnici. Mulți au sărit în capul meu când am scris despre aceste lucruri pe blog și pe facebook. Acum cred că singuri sunteți în stare deja să constatați despre pericolul „Renato Usatîi”. Putem să spunem acum aproape cu siguranță că el este capul relelor ce urmau să se întâmple în Moldova după data de 30 noiembrie 2014. El este cel care și-a dorit cel mai mult, împins de interese de grup, ca Moldova să intre pe o cale greșită.

Mulțumim organelor de forță că deschid acum ochii celor care orbește au jurat credință Partidului Patria și „politicianului„ Renato Usatîi. Acum era nevoie ca oricând de o claritate în acest sens, să vadă electoratul rătăcit că-l ducea pe drumul spre conflicte armate, cu vărsări de sânge.

Recomand partidelor care erau gata să facă alianță cu Usatîi să se răzgândească. Da, era o soluție să se facă cu el o coaliție de centru-stânga, ca cineva să rămână la putere și altcineva să fie exclus, însă în situația dată cred că nimeni nu mai poate merge spre colaborare știind că cei de pe lista PP au acasă arsenal pregătit să împuște în oameni.

Găsiți mai multe informații pe siteurile de știri. Am avut o zi foarte interesantă, cu emoții. Bravo PG, SIS, MAI și ceilalți implicați!

Distribuie acest articol