“AKADEMOS 25 Ani” este cel mai potrivit cadou în perioada sărbătorilor

Inca nu ati gasit un cadou potrivit pentru colegi, sefi, subalterni, parteneri, oaspeti? Eu va recomand Bautura tare AKADEMOS 25 Ani, un produs exclusivist produs de Vinaria Ialoveni.

AKADEMOS 25 Ani poate fi procurat din magazinele intreprinderii (Chisinau, str. Vasile Alecsandri 66 si or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 4), precum si de la partenerii Vinoteca Wine.md. La Vinoteca Wine.md aveti posibilitatea si sa-l degustati inainte sa-l procurati.

In aceasta iarna, tinand cont de faptul ca bautura a fost lansata cu prilejul Zilei ASM si a Stiintei in RM, Academicianul Duca a scris urmatoarele:

“Dvinul „AKADEMOS” a fost elaborat și produs cu prilejul jubileului de 70 ani de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei. Această capodoperă este obținută cu utilizarea distilatelor de vin, pentru divin produse după o tehnologie clasică ce prevede distilarea dublă la aparatele „Charanta” (Charente, France), iar în scopul excluderii utilizării în producere a substanțelor chimice pentru tratare, precum și a sporirii esențiale a calității produsului finit, în cumul cu tratarea termică, unele componente de cupaj sunt actinate înainte de procesul de maturare a produsului cu ajutorul actinatorului „Actini-France” cu raze infra-roșii și ultra-violete la diferită lungime de undă conform unui brevet de invenție german. Maturarea produsului se efectuează cel puțin 25 ani în butoaie și budane de stejar secular, utilizate anterior la producerea vinului pelicular matur „Ialoveni”. Astfel, buchetul este foarte expresiv și complex, iar gustul moale, armonios, amărui-picant cu nuanțe de nucușoare prăjite și fructe uscate.

„AKADEMOS”-ul este un cadou excelent, la un preț promoțional de doar 399 lei/sticlă 0,7 litri, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun și a Anului Nou 2017.”

Cu respect,

Președinte, academician​​​​​​

Gheorghe DUCA

Scrisoarea Presedintelui ASM a fost publicata in revista Promo Plus.

Distribuie acest articol